Speltips

Speltips Carpi - Torino

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-10-03 18:00 Spela här

Speltips Carpi - Torino
Land: Italien Liga: Serie A
Odds: 3.40 Speltips: Carpi Ö 1.5
2015-10-03 18:00 Carpi - Torino Carpi Ö 1.5 3.40 master

Dags för Carpi att börja plocka poäng igen efter ett tufft spelschema. När Torino kommer på besök har man väldigt bra chanser att få med en eller tre poäng. Torino med massa avbräck kommer få det jobbigt är min tanke.

Torino har avbräck-DELUXE. Inte minst i försvaret. Maksimovic, Avelar, Peres och Pontus Jansson är alla skadade. Inte nog med det så ådrog sig Molinaro rött kort senast och är avstängd. Man saknar även mittfältarna Obi och Baselli. Långtidsskadade Farnerud.

Carpi har ett bättre lag än vad tabellen visar. De ligger sist, men det kan bero på att man mött flera av topplagen. Roma, Fiorentina, Napoli är lagets tre senaste matcher. Gjorde mål mot Roma, tog poäng av Napoli. Snöplig förlust mot Fiorentina. Har visat sig vara svåra att knäcka på sin hemmaborg.
Har även inkasserat en förlust mot ett annat topplag, Inter, med 1-2 tidigt in på säsongen. 5-2 förlust i premiären borta mot Sampdoria. Två mål, trots allt. När det kom mer beskedligt motstånd så fick man med sig en poäng i bortamötet med Palermo, 2-2.
Har även spelat en träningsmatch mot Shakthar där man segrade med 2-1.
Har offensiv kvalité i Boriello och Matos. Defensivt är det problem, men så länge offensiven fungerar kan det bli en del poäng.

Carpi ställs mot ett Torino som tidigare nämnt har massa avbräck, inte minst i defensiven. Laget är överraskande nog trea i ligan, men det är på hemmaplan man har visat sig vara starka.
På bortaplan:
1-0 förlust mot Cheivo.
2-2 mot Verona.
1-2 vinst mot Frosinone.

Inget vidare enligt mitt tycke.

Har faktiskt släppt in mål i 6/7 matcher denna säsong, trots att majoriteten har blivit segrar. Nu med alla dessa avbräck tror jag det blir tuffare både offensivt som defensivt.

Carpi har kvalité och den har man chansen att ta vara på idag. Jag tror på en målrik tillställning där hemmalaget lyckas mäkta med minst två mål. Vi får ett odds på 3,40 och jag klipper till utan att blinka!

Mitt spel: Carpi Över 1.5 mål @ 3.40

Twitter @EdinMadrid

Mvh Master

master - 03 Oktober, 2015, 10:00

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Bubben8 - 2015-10-03 11:10:46

Spelat det omvända!
Hoppas på 2-2 då!