Speltips

Speltips Vitryssland–Makedonien

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-10-12 20:45 Spela här

Speltips Vitryssland–Makedonien
Land: Internationellt Liga: EM-kval
Odds: 1.80 Speltips: 1
2015-10-12 20:45 Vitryssland–Makedonien 1 1.80 RalleArvid

Nähä, lite tveksamheter och skit senaste veckan så nu tar vi och vänder på det här och startar den nya veckan på bästa sätt. EM-kvalet ska avgöras och eftersom Zlatan som första målskytt blev andra målskytt och ingen återbäring alls så skiter jag i Sverige den här gången så gör Zlatan förmodligen första målet den här gången istället. Istället blickar jag mot Vitryssland där Makedonien är på besök när grupp C ska tas hem i mål.

Varken Vitryssland eller Makedonien har några poäng att spela för utan motivationen får här helt enkelt handla om heder, prestationer och att göra fansen nöjda. Jag tror att Vitryssland har det lite enklare att komma upp till nivå som en följd av hemmaplan. Detta beror både på saker som trygghet, harmoni men också som en sådan sak att man inte vill göra betalande hemmafans missnöjda när man samlas i sitt hemland.

Det mest väsentligt avgörande i den här matchen ska ändå ses vara kvaliteten och även där ger jag hemmalaget en viss fördel. Makedonien har nämligen gjort ett svagare kval än vad många förväntade sig. Laget har bara lyckats ta en enda seger och dessutom förlorat samtliga övriga matcher. Inte ens Luxemburg lyckades man kryssa mot i bortamatchen utan föll med 1–0 vilket får anses vara ett fiaskoresultat. I övrigt, visst – inga jätteförluster någonstans och man har många knappa förluster men om man har förlorat åtta matcher utav nio så ser jag inte varför man helt plötsligt skulle resa sig i sista matchen på bortaplan och lyckas ändra på något så revulotionerande så att man inte får stryk även här.

Vitryssland kommer från en imponerande bortaseger mot Slovakien och har dessutom slagit Mexiko ganska nyligen i en träningsmatch. 0–1 hemma mot Spanien var dessutom absolut ingenting att skämma över och ja – hur jag än vrider och vänder på alla parametrar, tidigare resultat och spelartrupper så landar jag inte i något annat än att det är små fördelar för hemmalaget på samtliga plan. Därför bör ettan definitivt testats här enligt mig.

Vitrysk seger ger 1.80 och jag ser det som måndagens bästa spel.

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 11 Oktober, 2015, 22:56

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!