Speltips Panthers vs Seahawks

Sport: Amfotboll
Spelstopp: 2015-10-18 22:00
Land: USA
Liga: NFL
Odds: 1,90
Tips: Seattle -7
Obesegrade Carolina Panthers (5-0) gästar de senaste två årens Super Bowl-finallag, Seattle Seahawks (2-3). Panthers fick börja morgonen extremt tidigt, då brandlarmet på Panthers hotell gick av 05.30 på just den våning som de befann sig. Well. Vad säger man?

I Seattle har Seahawks myntat "12th man". Det är alltså Seattle's fans som skapar en sådan ljudnivå att samtliga motståndare har bekymmer. Ett oerhört stöd för hemmalaget och statistiken på för Seahawks på hemmaplan är magnifik. QB Russell Wilson har 24-2 på hemmaplan. Hyggliga siffror och skall beaktas med omsorg. Jag kommer gå på Seahawks i denna match. -7 Seahawks till oddset 1,90. Spelas på Unibet.

Storylines:

1. Panthers har 0-5 mot Seattle de senaste fem matcherna. Laget har haft det väldigt tufft mot Seahawks.

2. NFL's främsta running back Marshawn Lynch är tillbaka efter skada. DET om något är värt att ta åt sig. Lynch aka "Beast Mode" är helt oustanding, då han är fräsch och pigg. Det kommer ge QB Russell Wilson ett klart bättre offense att arbeta med.

3. Seahawks defense måste se till att Panthers TE Greg Olsen INTE får för många chanser. Olsen har varit fenomenal på sin position 2015. Kam Chancellor i Seahawks har ett uppdrag i afton; att stoppa Olsen. Lyckas Kam med det; ja, då blir Panthers offensiv ganska enahanda...

4. Seattle Seahawks borde ha stängt matchen mot Cincinnati Bengals senast, då man ledde med 17 poäng in i fjärde quartern. Coach Carroll kommer inte tillåta samma sak hända igen.

5. Jimmy Graham? Fd. New Orleans Saints storstjärna har varit helt under pari sedan han kom till Seattle via off-season. Graham är kanske ligans främsta TE när han är i form. I afton är det sjätte matchen och nu är det läge att verkligen visa vem som är bäst. Jag är inne på att Graham kommer få chansen rejält av Wilson i afton.

6. Seahawks har inte råd att vara 2-4 efter sex matcher. Deras säsong kommer bli lite enklare efter match 6, men som sagt; att ligga två matcher under .500 kommer bli tufft att reparera.

Jag lirar på Seattle. Hemmaplan (12th man som stöd), Seahawks har 5-0 mot Panthers, Lynch tillbaka i springspelet och Russell Wilson 24-2 de senaste hemmamatcherna. Seahawks -7 till 1,90 hos Unibet är taget.

/RoloMartins
Spela på Panthers vs Seahawks hos Unibet
Spela nu
RoloMartins - 18 Oktober 2015 - 16:39
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: