Speltips

Speltips Hockeyettan flera rekar

Sport: Ishockey Spelstopp: 2015-10-21 19:00 Spela här

Speltips Hockeyettan flera rekar
Land: Sverige Liga: Hockeyettan
Odds: för höga Speltips: Speltips
2015-10-21 19:00 Hockeyettan flera rekar Speltips för höga Luvan14

Lägger ut ett gäng matcher från hockeyettan ikväll. Har ont om tid och blir inga långa utlägg, ej heller kollat senaste nytt eller skadeinfo, beakta det vid värdering. Tur och ordning, sorterat på värde:

Övik - Kovland @5.45 U-bet

Övik tippades 2a inför serien, vilket var obegripligt redan på förhand, det har även med råge visat sig vara en korrekt överskattning. Övik har 4-17 på 3 matcher mot topplagen, ÖIK, Piteå och Kiruna. I övrigt inga resultat som imponerar mot sämre lag.

Kovland är väldigt upp och ner, ska man hitta någon röd tråd är det att man ofta har problem med sämre lag men ofta bjuder stenhårt motstånd mot bättre lag. Ex var man värda en par poäng i premiären mot ÖIK, 0-0 länge men torsk med enda målet. Sedan har man besegrat Piteå borta med 4-2, rättmätigt enligt båda lagens tränare. Påstår att Kovland är bättre än Övik i sina ljusa stunder men som sagt, det är inte alltid tänt... Rekade och såg matchen mot Lejon borta, totalt huvudlöst spel och uppträdande från Kovland som drog på sig mängder med onödiga utvisningar och det blev en mkt sönderryckt match, där Lejon nyttjade alla PP på ett bättre sätt. Senast mot Sollefteå släpte man lite onödigt till 2 mål i slutet av matchen, hade hyfsat

Passar Kovland att vara underdogs här, och kan dom styra matchen dit dom vill är 5.45 ett kollosalt överodds, dock alltid risker kring Kovland, men tycker ganska hög insats ändå är motiverad.
3/5 units (trots högt odds)


Arboga-Mariestad @2.05
Håller Mariestad som en klass bättre. Mycket viktigt match kring övre strecket så hoppas och tror på fullt fokus, då ska Mariestads klass avgöra i minst 55 av 100 fall.
2/5 units


Sollefteå - Brunflo @4.90 U-bet
Sollefteå är inte särskilt bra, men på pappret något bättre än Brunflo. Tror dock detta kan bli jämnt. BIK har spelat upp sig och tog rättmätigt första segern senast mot bottenkollegan Härnösand. Kan bli en kick i rätt riktning och jag gillar ändå Brunflos inställning att kriga på, vilket gett utveckling. Ger BIK 25-30% här och ingen tvekan att det är ett överodds.
2/5 units


Köping-Grästorp @2.85 SvS och U-bet
Rekat grästorp tidigare, håller fortfarande fast vid att dom är klart bättre än resultaten hittills, senast en ny hedersam förlust mot Arboga med uddamålet, och det börjar nästan bli komiskt. Samtidigt får man inte klamra sig fast för länge vid ett lag som radar torsk, det är sällan en slump i långa loppet. Köping är nykomlingar, gjort det bra, framförallt på hemmaplan, men tror inte grästorp är sämre och oddset känns lite högt.
2/5 units


Wings-Sollentuna @2.60 U-bet
Håller Sollentuna aningens bättre, stora torskar mot Tälje och Visby, kanske deras entusiastiska inledning är på väg att mattas något? Lämpligt motstånd nu att studsa tillbaka. Tror på minst en jämn match och ger inte mkt för hemmaplansfördelen = överodds!
2/5 units


Kalix-Teg @4.70 SvS
Kalix är bättre men oddsen sitter lite fel och provar en mindre slant på teg.
1/5 units

Skövde - Enköping @3.90 U-bet
Enköping har vaknat efter en helt bedrövlig inledning med 4 klara vinster mot lite sämre motstånd. Skövde har också ryckt upp sig spelmässigt på slutet och senast krossade man Köping hemma med 10-1 efter en grym insats. Extremt viktig match nu för båda lagen att haka på kring övre strecket. Trots att Enköping är före i tabellen håller jag Skövde som marginellt bättre, men samtidigt ojämna. Tror detta kan bli jämnt och hugger 3.90
1/5 units

Luvan14 - 21 Oktober, 2015, 13:12

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Luvan14 - 2015-10-21 18:46:00

Jag har ingen aning vad det är du försöker säga heller.

Gnarly24 - 2015-10-21 16:04:25

Har ingen aning om vad du spelar för något på någon utan alla matcher