Speltips

Speltips Inglot/Lindstedt - Nadal/Paes

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-11-03 16:00 Spela här

Speltips Inglot/Lindstedt - Nadal/Paes
Land: Liga: ATP Paris
Odds: 1.66 Speltips: Inglot/Lindstedt
2015-11-03 16:00 Inglot/Lindstedt - Nadal/Paes Inglot/Lindstedt 1.66 Tennistipset

Första omgången i Paris och det är svenske Robert Lindstedt med sin partner Dominic Inglot som tar sig an Rafael Nadal och Leander Paes.

Sedan Lindstedt och Inglot drog igång sitt samarbete har de haft enorm framgång på hardcourt. De har en atp titel ihop och under Us Open tog de sig till semifinal, där de förlorade emot vinnarna Herbert/Mahut. De har ett matchfacit på 14 vinster samt 5 förluster. Nyckeln till deras framgång har varit servandet och returnerat som varit riktigt bra. Förra veckan tog de sig till semifinal i Basel där de förlorade emot Murray/Peers i supertiebreak.
Några bra dubbelpar som Inglot/Lindstedt slagit under sitt samarbete är:

Butorac/Lipsky
Cabal/Farah
Bopanna/Mergea
Dodig/Melo
Peya/Soares
Guccione/Groth
( Alla dessa par är bättre än Paes/Nadal )

Nadal som de flesta vet spelade med Lopez förra veckan i Basel. De åkte ut emot Rojer/Tecau som vi fick skyhöga 1.60 på. Nadal är ingen dubbelspelare. Han returnerar inte bra på detta snabba underlag, hans nätspel är inte bra och han har ingen serve som ger honom några gratispoäng.

För 42 årige Paes har det inte gått nå vidare sedan han förlorade med landsmannen Bopanna emot Stepanek/Pavlasek i Davis Cup. Han har nu 5 förluster på senaste 7 matcherna och då har han spelat med bättre dubbelspelare som : Peers/Kubot och Dimitrov. Nu senast spelade han med Kubot (betydligt bättre dubbelspelare än Nadal) i Valencia och då åkte de ut i andra omgången emot Guccione/Sa.

Med detta sagt bör Inlot/Lindstedt vinna denna matchen. De är betydligt bättre par och mer samspelta då Paes och Nadal gör sin första turnering ihop.

1.66 är väldigt bra och då åker poletterna in.

Tennistipset - 01 November, 2015, 21:46

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
hclaeson - 2015-11-02 19:13:28

Finns till så högt som 1,87 på Bwin och Pinnacle . Någon anledning?