Speltips Sacramento-Memphis

Sport: Basket
Spelstopp: 2015-11-04 04:00
Land: USA
Liga: NBA
Odds: 1.91
Speltips: Mem -4,5
Spela på Speltips Sacramento-Memphis
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på Mem -4,5
Måste börja med att lyfta fram gårdagens rek. Spelet var alltså Golden State -9,5 i hemmamatchen mot Memphis. Golden State vann med 50 poäng. 50 jävla poäng. En galen överkörning och sällan har ett spel suttit så säkert. Kul! Nu vill jag inte ”jinxa” något här, men säsongsstarten har varit fin för mig här på sajten. 5 matchrekar har resulterat i 4-1.

I dag spelar jag på - sitter ni ner? - Memphis Grizzlies. Ja, samma Memphis som förlorade med 50 poäng i natt. Vi får Memphis -4,5 i bortamatchen mot Sacrmento Kings och jag gillar verkligen det här spelet. Jag tittar ofta efter revanschlägen i NBA och här har vi säsongens revanschläge. Memphis kommer vara ursinniga. De spelar för sin heder. Memphis spelare kommer vara tacksamma för att de får chans att spela så här tätt inpå nattens förnedring. De vill bara ut på golvet igen och visa att de inte är så dåliga.

Memphis har alltså inte fått någon direkt vila inför den här matchen. Och de är på resande fot. Men: ingen spelare i Memphis spelade mer än 26 minuter mot Golden State. Eftersom matchen var avgjord tidigt kunde nyckelspelarna vilas inför kommande utmaningar. De lär alltså vara piggare än normalt med tanke på förutsättningarna.

Sacramento har förresten inlett säsongen med två förluster mot LA Clippers och en vinst mot bottengänget LA Lakers. De har en något märklig blandning av spelare. Det finns toppspelare men ännu väntar vi på att se hur det här laget ska fungera den här säsongen. Den givna nyckelspelaren är centerstjärnan DeMarcus Cousins - som dock saknas mot Memphis på grund av skada. Snacka om tungt avbräck. Särskilt med tanke att Memphis har styrkor just på position fyra och fem. Där hade Sacramento behövt Cousins.

Memphis har vunnit 17 av de 20 senaste matcherna mot Sacramento. De har vunnit med i snitt tio poäng. Det är något liknande jag förväntar mig här. Memphis, som åtminstone är två klasser bättre än Sacramento, ska studsa tillbaka här och vinna. Jag tror att de gör det med åtminstone tio poäng. Utan Cousins får Sacramento svårare att producera poäng mot ett lag som faktiskt är riktigt bra defensivt (även om de inte visade det mot Golden State).

Spelar alltså: Memphis -4,5 till oddset 1.91 på Betsafe.
Units: 3/5.
Spela på Sacramento-Memphis hos Betsafe
NBA - 3 November 2015 - 17:56
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: