Speltips: Denver Broncos at Indianapolis Colts

Sport: Amfotboll
Spelstopp: 2015-11-08 22:00
Land: USA
Liga: NFL
Odds: 1,92
Tips: Broncos -5
Peyton Manning kommer "hem" till Indianapolis igen för att försöka besegra Colts och Andrew Luck med sitt obesegrade Denver Broncos. Jag fick stå med lång näsa föregående helg, då Denver enkelt betvingade "mitt" drag Green Bay Packers. Det var en sällan skådad överkörning från Denver och då framförallt Broncos defense som plockade ner Aaron Rodgers fullständigt. 77 yards var det enda Rodgers mäktade med. En enorm insats av Broncos.

För mig var den matchen en ögonöppnare gällande Broncos. Jag tycker laget har "halkat" sig till segrarna före matchen mot Packers. Jag tycker även Manning har varit medioker, MEN Broncos som lag använde sin "bye week" på absolut rätt sätt. De kom ut som ett helt nytt lag, där Broncos defense som är ligans bästa bara trampade på och trampade på och Manning fann sina gubbar på offense. Sjukt bra insats!

Till denna match har även TE-stjärnan från San Francisco 49'ers Vernon Davis signat på för Broncos och den investeringen ger Manning ytterligare ett vapen i sin offense. En väldigt smart och logisk värvning för Denver som är i "winning mode" NU.

Som sagt; nu ställs Manning mot sitt gamla lag. Skillnaden denna gång är att Indianapolis är ett lag i gungning. Den offensiva koordinatorn Pep Hamilton fick kicken och Andrew Luck står med hela ligans sämsta passer rating. Det är något som inte stämmer i det lag som FÖRE säsongen startade var många experters vinnande lag av Super Bowl 50. Det är långt kvar av säsongen, men något dramatiskt måste ske om Colts skall ta sig genom eventuellt slutspel.

Nej; Broncos är favoriter i denna match och skall så vara. Ligans bästa defense, ligans kanske genom alla tiders bästa QB som närmar sig sitt "gamla" jag och därtill addering av Vernon Davis till offense. Indianapolis måste lyfta sig en nivå...

Storylines:

1. Denver Broncos har ligans bästa defense och det tack vare DC Wade Phillips; SOB som betyder "Son of Bum" (Bum Phillips) som en gång i tiden var en av NFL's bästa coacher. Wade som är 68 bast har mött en ny "vår" som defensive koordinator för Broncos. Han har fått defense att klicka på all nivåer i minsta detalj och det är imponerande att se. Andrew Luck kommer inte få särskilt mycket tid i sin passing pocket. Sanna mina ord.

2. Lucks främsta vapen för passmottagning är TY Hilton. Bekymret här är att han har varit "questionable" hela veckan pga sin fot. Han kommer testas före match, men signalerna är entydiga - han kommer nog inte att spela. Det är ett stort avbräck i sådana fall. Hilton är Indianapolis bästa offensiva vapen hittills med 38 mottagningar på 81 försök med tre TD's som resultat.

3. Denver Broncos å sin sida får tillbaka sin RB Ronnie Hillman, vilket är väldigt viktigt. Allt för balansen i de offensiva spelen. Broncos kommer springa väldigt mycket matchen igenom.

4. Broncos försvar är "äckligt" bra för dagen och har varit enastående hela säsongen. Laget har hittills tillåtit 16 poäng per match i snitt. De gör det så himla enkelt. Med tanke på att Lucka bästa spelare offensivt högst troligen är borta lär Broncos secondary med Talib och Harris ha en riktigt spännande söndag.

5. Peyton Manning kommer få det lite enklare än normalt denna söndag, då Colts defense är nr 27 av 32 lag gällande pass och nr 28 av 32 gällande springspel. Jag är övertygad om att Broncos kommer springa en hel del idag och sätta upp Manning perfekt innanför "red zone". Spring, spring, spring och pass = Broncos offense idag. Viktigt att Hillman är tillbaka och spelar!

6. Vernon Davis är kanske en av NFL's mer atletiske TE och den värvningen kommer smaka mumma för Broncos. Davis är spelklar till i afton och HC Kubisk vill få in Davis direkt i spelboken. Beware, Colts!

Colts har spelat darrigt hela säsongen, Luck har ligans sämsta passer rating och till dagens match står han även utan sitt bästa vapen att kasta till. Detta plus att man möter Denver Broncos med hela ligans bästa defense och som dagen till ära släpper in en superspelare i Vernon Davis på TE-positionen. Nej; Broncos blir svårslagna, trots bortaplan.

Mitt speltips är Broncos -5 till oddset 1,92 hos Unibet. Rygga!

/RoloMartins
  Denver Broncos at Indianapolis Colts
Spela på Speltips Denver Broncos at Indianapolis Colts
RoloMartins - 8 November 2015 - 15:32
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
21:00  Everton - Lyon
Fotboll - Europa League - 2 asian hcp 0
1.88
21:05  Villarreal - Slavia Prag
Fotboll - Europa League - 2 över 3,5 hörnor
2.10
21:05  Milan – AEK Aten
Fotboll - Europa League - 1 asian hörnor -2,5
1.80
01:00  Columbus - Tampa Bay
Ishockey - NHL - 2 money line
2.20
02:30  Raiders - Chiefs
Amfotboll - NFL - 2 hcp -2,5
1.78
04:30  Lakers - Clippers
Basket - NBA - 2 hcp -5.0
1.90
14:00  Seppi - Dzumhur
Tennis - ATP Moskva - Seppi
2.20
19:00  Örebro - Halmstad
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.74
20:00  Verdasco - Anderson
Tennis - ATP Stockholm - Verdasco
3.20
15:00  Benevento - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 2
1.65

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming