Speltips

Speltips Irland vs Bosnien

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-11-16 20:45 Spela här

Speltips Irland vs Bosnien
Land: Irland Liga: Em-playoff
Odds: 1.93 Speltips: Ö2 mål asian
2015-11-16 20:45 Irland vs Bosnien Ö2 mål asian 1.93 Polsater

Ö2 mål asian blir mitt spel mellan Irland och Bosnien.

Spelet innebär pengarna tillbaka på två mål, vinst på 3 eller fler. Förlust på 0 eller 1. Helt enkelt samma spel som jag rekade mellan Ungern och Norge. Motiveringen är i stort sett den samma egentligen. Andra matchen i ett dubbelmöte och redan från start är ett lag i "underläge".

Jag skriver "underläge" eftersom matchen i Bosnien slutade 1-1. Det innebär som bekant att Irland är vidare när domaren blåser igång matchen. Bosnien måste göra mål helt enkelt. Och när det är ett bortalag som måste jaga i ändra matchen i ett dubbelmöte tycker jag överspel passar perfekt. För hemmalaget lär knappast försvara sig i 90 minuter. Det såg vi exempel på mellan Ungern och Norge. Visst, ungrarna hade ett rätt lågt lag, men de var giftigare i kontringarna än Norge och min känsla var att de fyllde på med fler gubbar dessutom. Tycker det låter på Martin O´Neill som att Irland kommer försöka spela boll:

"We have to try and win the game. If we set out with any other sort of mindset, we could be in trouble. The ultimate goal does not change and is the same for both of us."

Återigen är jag lite förvånad över att det är en ö2-lina till ett såhär högt odds, återstår att se hur det går i matchen.

Irland får tillbaka ett par spelare efter avstängning, tänkbar elva:

Randolph; Coleman, Keogh, Clark, Ward; Hendrick, Whelan, McCarthy, Walters; Brady; Murphy.

Bosnien har inga nya avbräck. Nycklarna offensivt ligger hos Dzeko och Pjanic framför allt. Tänkbar elva:

Begović; Kolašinac, O. Vranješ, Spahić, Cocalić; Zukanović, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Lulić; Džeko.


Första mötet var relativt tillknäppt, det blev inte så många öppna hundraprocentiga chanser. Räknar med att det blir mer öppet nu. Irland inför sina hemmafans kommer förmodligen vara mer aggressiva och det lär bli en mer intensiv match tack vare detta.

1-1 i första matchen innebär att det lag som hamnar i underläge måste gambla för att gå för kvitteringen. Det brukar innebära fina kontringslägen för det andra laget, något vi såg exempel på i Ungern-Norge.

Bosnien är ofta inblandade i målrika matcher och Irland för så gott som alltid mål hemma i tävlingsmatcher. Ser därmed goda möjligheter för att båda lagen gör mål - då har vi push och pengarna tillbaka som sämst. Men jag ser framför mig en match som är öppnare än den i torsdags och att vi får action ända in i mål. Jag har ingen stark känsla kring vilket lag som går vidare. Om jag tvingades att säga något skulle det nog vara Irland, som har hemmaplansfördelen. Det jag däremot har en känsla för är att vi får se mål i den här matchen. Bosnien måste som sagt gå för att göra det och Irland har hemmaplan. Inte alls omöjligt att vi under matchen får se de här lagen turas om med att vara laget som kan börja kika på hotell i Frankrike.

@nokkan21

Polsater - 15 November, 2015, 23:13

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!