Speltips

Speltips Federer - Nishikori

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-11-19 15:00 Spela här

Speltips Federer - Nishikori
Land: England Liga: ATP World Tour Masters
Odds: 1.72 Speltips: Under 21.5 gem
2015-11-19 15:00 Federer - Nishikori Under 21.5 gem 1.72 Tennistipset

bet365 livestreamar matchen.

Sista gruppspelsmatcherna i ATP-slutspelet i London skall spelas & jag riktar blickarna mot mötet mellan Federer-Nishikori.

Schweizaren är klar för semifinal efter de två inledande segrarna över Berdych samt Djokovic. Han har satt ett gigantiskt stort avtryck & har nog satt konkurrenterna i skräck efter 2-0 segern över Djokovic. Trots att Federer är klar för semifinal, så kommer han försöka göra processen kort för att spara så mycket energi som möjligt. Det var samma scenario förra året, då Federer redan var klar efter de två första matcherna, men besegrade Nishikori (6-3 6-2) i den sista gruppspelsmatchen.

Japanen blev totalt demolerad i första rundan mot serben, men vaknade till liv i den andra gruppspelsmatchen & besegrade Berdych i tre set. Nå, oddsen är minimala att Japanen tar sig vidare. Nishikori behöver besegra Federer, samtidigt som Djokovic förlorar mot en utslagen Berdych. Ja, ni hör själva, nästintill omöjligt. Givetvis kommer Nishikori försöka bjuda upp till kamp, men sett till hur Federer har spelat, så kommer det bli en tuff nöt att knäcka för japanen.

Tror att Federer spänner musklerna & avvärjer japanen tämligen enkelt. Synar under 21,5 gem @1,72 på bet365 .

Tennistipset - 19 November, 2015, 05:08

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!