15.30 matchstart. (Bulgarien)

Pirin Blagoevgrad - Levski Sofia

Raka ettan är @1.40 just nu vilket är lågt medan det enda Asien Hcp spelet som finns är -1.25 @2.20 finner jag ytterst spelbart och lägger en peng där. Ska även påpeka att det finns Ö/U spel där underspelet lockar men jag avstår just i detta nu då oddset på det är av lägsta sorten.

Raka tvåan ska spelas om den höjs till 1.50 sträcket. Återkommer närmare matchstart om det på planket. Håll utkik vid intresse.

Rätt så målsnål liga och därav detta spel. Serieledande Levski har chans att utöka just sin ledning mot jumbon Blagoevgrad och kommer nog att gå för det, utan tvekan.
Man besitter en högre nivå på mångt och mycket lagen emellan men man har haft det ovanligt svårt med målskyttet som dock blir bättre och bättre som man inte minst ser på några av deras senaste matcher.
På tal om målskytte så har hemmalaget i denna drabbningen bara gjort 3 mål på hela säsongen, låg nivå deluxe på deras anfallare och offensiva spel överlag.

Nä, jag skräms inte Blagoevgrad och Levski har allt i sina egna händer. Att man vinner ser jag som något självklart men frågan är bara hur mycket?

Min gissning är 0-2.

Levski Sofia -1.25 @2.20 spelas just i detta nu.
Uppdatering: Levski @1.53 är taget.
Mitt huvudspel på -1.25 är borttaget nu och ersattes med -1 bara som är på 2.02.

EDITERAD 2015-11-22 14.24:13

This is the stats tab
This is the post tip