Speltips

Speltips Federer - Djokovic

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-11-22 19:00 Spela här

Speltips Federer - Djokovic
Land: England Liga: ATP Slutspel
Odds: 1,70 Speltips: Fed +1,5 set
2015-11-22 19:00 Federer - Djokovic Fed +1,5 set 1,70 Poldan

bet365 livestreamar matchen.

Jag blir inte alls förvånad om Federer plockar ett set mot Djokovic i finalen. Han har trots allt gjort en närmast perfekt turnering och har mer eller mindre varit överlägsen alla sina motståndare så här långt – däribland Djokovic i gruppspelet.

Det är dock en sak som talar emot Federer idag. Att han slog Novak i gruppspelet tror jag knappast gynnar honom här i finalen. Det har vi sett förut…om Federer slår Djokovic tar serben ofta snabb revansch.

Djokovic har varit ganska ojämn under turnering, han var rätt kall mot Federer och Berdych i gruppspelet. Däremot krossade han Nishikori och Nadal. Seger mot Nadal förresten, den ger jag inte mycket för. Spanjoren spelade en tuff tre-setare mindre än ett dygn innan semifinalen och egentligen har han inte mycket till vapen för att hota Djoko.

Det har dock Federer. Hans nätspel har varit exceptionellt bra och han servar nära sin högstanivå. Federer kan sätta upp ett högre tempo än Nadal och varierar spelet mer, vilket gör att Djokovic inte kan stå och styra från baslinjen hur som helst.
Som sagt, tror att det blir match av det här och kollar vi historiken mellan dem så talar väldigt mycket för att Federer plockar ett set.

Om vi plockar bort grusmatcherna, som är fullkomligt irrelevanta i det här sammanhanget, så har Federer tagit minst ett set i 30 av 34 matcher. Däribland de i 12 senaste. Förstår ni? Federer har plockat set på Djokovic i de 12 senaste matcherna. Och kollar man dessutom på Federers form just nu så är den förmodligen bättre än i majoriteten av de ovannämnda 12 matcherna.

Spelar alltså Federer +1,5 set till 1,70 hos Unibet .

Som sidospel har jag även över 3,5 dubbelfel till 1,68 hos Unibet . Dels för att jag räknar med många servegem i den här matchen plus finalnerverna och att Federer ensam har snittat över 3 dubbelfel per match den här turneringen.

Poldan - 22 November, 2015, 12:21

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
samzter - 2015-11-22 18:14:28

Det finns inget värde i att lira federer 3x?