Speltips MODO-Djurgården

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2015-11-24 19:00
Land: Sverige
Liga: SHL
Odds: 1.90
Speltips: Djurgården Ö2.5 mål
Spela på Speltips MODO-Djurgården
150% bonus upp till 1500 kr!
Spela på Djurgården Ö2.5 mål
Godkväll vänner!

Ny kväll nya möjligheter. Det är exakt en månad kvar till julafton och vi bjuds faktiskt på en liten minijulafton pga dagens utbud. Vi får hoppas att det gömmer sig en jackpot i hockeypaketen som ligger under granen. 19.00 påbörjas julklappsöppningen och pågår till cirka 21.30, jag har önskat mig en massa units och glada följare så man får hoppas att önskningen går i uppfyllelse.

Otroligt fina matcher på schemat idag som sagt. Jag väljer att rikta in mig på mötet mellan MODO och Djurgården. Med tanke på MODOs extremt dåliga defensiv så lägger jag mina pengar på att Djurgården gör tre mål eller mer i kvällens möte då jag tror att det blir ett fartfyllt möte.

MODO:
MODO hittar vi näst sist i serien med 16 inspelade poäng efter 20 omgångar. Man har verkligen läckt som ett såll bakåt. På de 20 spelade omgångarna har MODO vid 16 tillfällen släppt in 3 mål eller mer och har ett totalt snitt på 3.8 insläppta mål per match. I snitt på hemmaisen i Örnsköldsvik så släpper man in 3.1 mål per match. Om man tänker att man kanske bättrat på siffrorna på slutet så har man fel. På de sex senaste hemmamatcherna har man släppt in i snitt 3.83 mål per match!! Riktigt bedrövligt försvar med andra ord.

Djurgården:
DIF har kommit igång lite på slutet. På deras fyra senaste matcher har det kommit fyra segrar varav en otroligt imponerande 5-2 seger hemma mot Frölunda. De två senaste matcherna har målproduktionen dessutom varit bra genom en 5-1 seger hemma mot Rögle och en 4-3 seger borta mot Örebro nu senast. Djurgården har gjort 2.2 mål per match i snitt på bortais, men idag möter man det i särklass sämsta försvaret i SHL tillsammans med Karlskrona. Det är som sagt inte Djurgårdens offensiv jag grundar detta spelet på, det är MODOs oerhörda oförmåga att försvara hemma som borta.

Om man ska titta på inbördes så har lagen mötts en gång i år då Djurgården hemmabesegrade MODO med 4-3. Jag tror faktiskt vi kan få ett liknande resultat idag åt något håll. Var sugen på att lira Ö5.5 mål, men valde denna istället med motiveringen att om de ska gå över 5.5 så tror jag Djurgården iallafall löser halva linan själva.

Match: MODO-Djurgården
Spel: Djurgården Ö2.5 mål
Odds: @1.90
Insats: 4/7u
Bolag: Unibet

För fler spel så kan ni kika in på min twitter: @fmylifetiliwin

Stort lycka till vid rygg och ha en underbar minijulafton!
Spela på MODO-Djurgården hos Unibet
Spela nu
FMLtilIwin - 24 November 2015 - 18:27
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: