Speltips: Baltimore Ravens vs Cleveland Browns

Sport: Amfotboll
Spelstopp: 2015-12-01 02:00
Land: USA
Liga: NFL
Odds: 1,82
Tips: Browns -3,5
Monday Night Football. I Cleveland. Mellan två lag som verkligen har funnit "rock bottom" i år av diverse olika anledningar. Vi börjar med Baltimore Ravens (3-7). Herre jistanes; vilka skadebekymmer. Kolla på detta; QB Flacco är borta resten av säsongen, WR1 Steve Smith Sr är borta resten av säsongen, RB1 Justin Forsett är borta resten av säsongen och sedan - ryggraden i Ravens defense - Terrell Suggs skadad. Ingen lek att vara Baltimore Ravens-fan i nuläget. Det är värre än värst.

I Cleveland (2-8) har det också varit "allmän oreda" och då både på och utanför plan. HC Pettine valde för två veckor sedan att verkligen ge Johnny "Football" Manziel chansen som starting quarterback resten av säsongen efter ett helt OK spel på slutet. Vad gör den gode Johnny då? Jo, för andra gången på kort tid krånglar han till det för sig på den privata fronten. Först ett öppet bråk med flickvännen och sedan party med sina polare som filmades. Facit blev att Manziel blev "demoted" till QB nr 3. Snacka om att göra det svårt för sig.

Vad kan vi då förvänta oss av dagens match? Vi pratar om två klubbar som verkligen INTE har levererat. Ravens får starta med Matt Schaub som QB och det var länge sedan han gjorde någon nöjd. Han har ingen stark arm och har de senaste åren verkligen tappat instinkten, MEN han kan flytta bollen med korta pass. Det vi kommer att se är ett Ravens som kommer springa med bollen och försöka stå upp rejält med sitt defense. Cleveland å sin sida kommer jobba aktivt med QB McCown och passningspelet.

Jag kommer spela Cleveland Browns -3,5 till oddset 1,82 hos Unibet.se.


Storylines och analyser kopplat till spelförslaget:

1. Som sagt ovan; skadebekymmer är en stor del av vardagen i slutdelen av säsongen, men Cleveland har faktiskt fyra helt OK wide receivers att tillgå med Benjamin som ässet. Ravens är garanterat pålästa och kommer skicka sin bästa cornerback på Benjamin. Det kommer skapa möjligheter för WR2 Hartline att få många bollar. Jag gillar Hartline. Han kommer med garanti att fixa minst två touchdowns i afton. Hans styrka är att springa enkla rutter och hela tiden ha "ögonen i nacken".

2. Clevelands QB McCown är fräschare än på länge och han kan "allt" ibland. Han har haft bekymmer med sin axel, men rapporteras bra nu. Killen kan verkligen kasta när han "vaknat" på rätt sida. Håll utkik på pass mot Hartline i afton.

3. Cleveland har varit extremt svaga i sitt springspel och fokus kommer ligga på passpel. Den som varit allra bäst hos Browns den senaste tiden är TE Barnidge. QB McCown och Barnidge har spelat bra tillsammans. McCown kommer varva pass mellan sina receivers och TE. Ravens ligger på 24 plats i ligan gällande passpel och det kommer inte räcka.

Analysen som gör att jag väljer spela Browns bygger mer på Ravens brist på vassa spelare i nyckelpositioner än att Cleveland är bra. Det är fakta. Hemmaplan och som det känns en taggad McCown vill bevisa att det finns potential i laget för framtiden.

Jag spelar Cleveland Browns -3,5 till oddset 1,82 hos Unibet.se.

/RoloMartins
  Baltimore Ravens vs Cleveland Browns
Spela på Speltips Baltimore Ravens vs Cleveland Browns
RoloMartins - 30 November 2015 - 20:50
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
18:30  Riessersee - Heilbronner
Ishockey - DEL 2 - 1 hcp -1,5
1.72
19:00  Cardinals - Rams
Amfotboll - NFL - 1 hcp +2,5
2.06
20:00  Brann - Rosenborg
Fotboll - Eliteserien - 2 asian hcp 0
1.83
20:45  Lazio - Cagliari
Fotboll - Serie A - 1, asian hcp -1,5
1.80
21:30  Nets - Hawks
Basket - NBA - 1
1.73
22:05  49ers - Cowboys
Amfotboll - NFL - 2 hcp -5,5
1.80
01:00  Detroit - Vancouver
Ishockey - NHL - 1
2.15
02:30  Patriots - Falcons
Amfotboll - NFL - 1 hcp -3,5
2.02
03:00  Lakers - Pelicans
Basket - NBA - 2 hcp -3,5
1.86
16:00  Pouille - Ofner
Tennis - ATP Wien - Ofn hcp +4,5 games
1.79
16:00  Kohlschreiber - Isner
Tennis - ATP Wien - Kohlschreiber
2.65
20:00  Real Sociedad - Espanyol
Fotboll - La Liga - 1
1.87
18:00  Sousa - Del Potro
Tennis - ATP Basel - Sousa
4.90

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming