Speltips Celta Vigo - Espanyol

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2015-12-12 18:00
Land: Spanien
Liga: La Liga
Odds: 2.72
Speltips: X2
Spela på Speltips Celta Vigo - Espanyol
Hämta din bonus på 450 kr här
Spela på X2
Efter en strålande öppning på säsongen, med bland annat vinster mot Barcelona och Sevilla, har Celta Vigo haft det betydligt tuffare på sistone. När Celta Vigo har mött mer namnkunniga lag har det gått betydligt bättre. Däremot, när motståndarna har varit mindre lag, där Celta Vigo varit tvungna att kontrollera matchen och föra spelet så har det inte varit lika lyckat resultatmässigt. Vi känner igen den historien.

Inför mötet mot Espanyol saknar Celta Vigo fyra defensiva spelare - Radoja, Castro, Gomes och Fontas. Detta gör hemmalaget rejält sårbara bakåt och jag räknar med att det släpps in något mål eller två.

Espanyol har börjat hitta en stabil form där laget under de fem senaste matcherna endast släppt in tre mål. Då har laget ändå mött Atletico Madrid på bortaplan (1-0 vinst Atletico). Espanyol kommer att sakna den långe mittbacken Enzo Roco men i övrigt ser det ljust ut på skadefronten. Espanyols försvarsspel har mestadels fungerat bra. Hernan Perez och Felipe Caicedo gör sina mål framåt.

Inbördesstatistiken är väldigt jämn fördelad. På de fem senaste matcherna har Celta Vigo vunnit två matcher, Espanyol har vunnit två matchen och en match har slutat oavgjort. Att Celta Vigo ska vinna matchen nästan två gånger av tre har jag svårt att tro.

Genom att boka en Celta Vigo vinst på 1.58 erbjuds 2.72 på Betfair på X2. Absolut spelvärde, i mitt tycke.
Spela på Celta Vigo - Espanyol hos Betfair
rad - 11 December 2015 - 22:56
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: