Speltips

Speltips San Diego Chargers vs Oakland Raiders

Sport: Amfotboll Spelstopp: 2015-12-25 02:00 Spela här

Speltips San Diego Chargers vs Oakland Raiders
Land: USA Liga: NFL
Odds: 1,90 Speltips: Raiders -5
2015-12-25 02:00 San Diego Chargers vs Oakland Raiders Raiders -5 1,90 RoloMartins

Thursday Night Football on Christmas Eve. Oakland Raiders (6-8) tar emot San Diego Chargers (4-10) i sin sista hemmamatch för säsongen. Denna match är också den sista i Charles Woodson's karriär. Woodson; en safety av Guds nåde och kanske en av de bästa på den positionen genom alla tider. Jag är övertygad om att hans kamrater i Oakland Raiders vill ge Woodson den bästa avslutningen möjligt - genom att besegra Chargers hemma som tack och adjö. Det är den bästa presenten OCH den enda present som Charles Woodson vill ha på julafton.

Jag kommer spela Raiders -5 till oddset 1,90 hos bet365 .com.

Storylines till spelet:

1. Imorse utsågs Pro Bowl-spelarna och Oakland Raiders fick med tre spelare, vilket är riktigt bra. Det är inte heller så himla konstigt. Defensive end Khalil Mack, fullback Marcel Reece och då safety Woodson (39 år gammal!). Mack är en demon i vardande. Han leder hela NFL med 15 sacks och som sagt; en superstjärna i vardande trots sin ringa rutin - en storspelare. Reece i sin roll som fullback har varit fulländad och sedan har vi då denne Charles Woodson. Statistiken är enorm för årets säsong; 5 interceptions varav två på Peyton Manning i Broncos, fyra "fumble recoveries" och 52 tacklingar. Snacka om en kung i Raiders secondary. Detta gör alltså Woodson i den facila åldern av 39 år.

2. Raiders har verkligen gjort bra ifrån sig i år och HC Jack Del Rio har en mycket intressant trupp att arbeta vidare med under 2016. Deras första NFL-draft pick för 2015 - Amari Cooper - är som defensive end Mack en superstjärna i vardande som kanske en av NFL's hetaste wide receivers. Underbar att se på och har begåvats med en sådan talang att han kan springa vilka router som playbooken och den offensiva koordinatorn vill. I senaste matchen hade Cooper sex mottagningar för 120 yards och kommer som sagt att passera 1000 yards i sin rookie-säsong, vilket säger allt. I förra matchen mot Chargers "krossade" Cooper Chargers cornerback fullständigt och jag är övertygad om att Cooper är ännu bättre nu. Amari Cooper kommer få många bollar nu på torsdag!

3. Oakland Raiders som bl a New York Jets har i stort sett en skadefri trupp, vilket är i stort sett osannolikt när vi är i omgång 16 av 17 för säsongen. Det kan man dessvärre inte säga om San Diego Chargers som är extremt skadebenägna och för att nämna några viktiga nyckelspelare säger jag nr 1 wide receiver Keenan Allen, nr 1 cornerback Brandon Flowers och nr 1 RB Melvin Gordon. Det är som sagt stora jobsposter.

4. En av Raiders stora överraskning för 2015 är framgångarna för running backen Latavius Murray. Han behöver enkom 44 yards till för att spränga 1000 yards-intervallen, vilket är oerhört imponerat. Murray kommer få den chansen nu på torsdag och jag är övertygad om att han löser det. En grym runningback.

5. Oakland Raiders quarterback Derek Carr har varit riktigt bra i år och även han är grön i branschen. Jag tycker Oakland Raiders har fundamenten för stora framgångar de närmaste åren med Carr, Cooper, Murray och Mack för att nämna några. Hiskelig trupp om alla får vara fräscha. Om Carr kastar för 411 yards (inte helt omöjligt, men svårt) når han 4 000 yards säsong 2015.

Jag spelar som sagt Oakland Raiders i denna matchup. De spelar sin sista hemmamatch för säsongen. De spelar för Charles Woodson i hans sista match i Raiders och sedan möter man ett San Diego Chargers som är helt körda i botten vad gäller skador. Alla dessa faktorer gör att jag väljer spela Oakland Raiders -5 till oddset 1,90 hos bet365 .com.

Ha en riktigt skön jul!

/RoloMartins

RoloMartins - 23 December, 2015, 12:56

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!