Speltips

Speltips New England Patriots vs New York Jets

Sport: Amfotboll Spelstopp: 2015-12-27 18:30 Spela här

Speltips New England Patriots vs New York Jets
Land: USA Liga: NFL
Odds: 1,95 Speltips: Jets +2,5
2015-12-27 18:30 New England Patriots vs New York Jets Jets +2,5 1,95 RoloMartins

Hela julhelgens mest emotsedda match i USA och även övriga delar av världen - New England Patriots (12-2) mot New York Jets (9-5). En klassiker under mellandagarna. I år står otroligt mycket på spel för bägge lagen dock med en liten övervikt för New York Jets som har chans att nå slutspel. Jets måste vinna sina två resterande matcher samtidigt som endera Broncos, Chiefs eller Steelers förlorar en match.

Jag kommer spela New York Jets +2,5 hos bet365 till oddset 1,95, då jag är övertygad om att det är nu eller aldrig som Jets har chansen att besegra New England Patriots. Jag är medveten om att Patriots har 8-1 i inbördes möten sedan 2011, men i stort sett har samtliga matcher avgjorts med max sju poäng och flertalet av dem med ett snitt på 2,5 poäng. Hemmaplan, fyra raka segrar, momentum i truppen, HC Bowles struktur och ordning på sitt defense, varje match är en "måste-match" plus att Patriots har fyra nyckelspelare borta från spel, samt ett flertal som är "osäkert startande" gör att Jets mycket väl kan vinna. New York Jets å sin sida är helt skadefria på sina nyckelpositioner, vilket kan betyda allt i slutet på en säsong.

Jag har feeling för att New York Jets vinner den här tillställningen. Vi kan med garanti se fram emot en fantastisk fajt som kommer bli jämn.

Storylines till spelanalysen:

1. Patriots får klara sig utan WR1 Julian Edelman, WR2 Danny Amendola, safety Devin McCourty och safety 2 Patrick Chung. De är alla helt borta från showen. Lägg därtill stor osäkerhet på linebacker Hightower och även frågetecken på W3 LaFell och TE2 Scott Chandler. Detta är ingen ny information för Patriots suveräne QB Tom Brady. Den viktigaste kuggen i hans offensiv är och förblir nr 87 TE Rob Gronkowski. Det har räckt hittills på slutet och det är klart att Patriots via 12-2 i ryggsäcken, trots allt levererar på allra högsta nivå. OM New York Jets secondary kan stoppa Gronkowski i "red zone", då har laget en god chans att vinna denna fajt.

2. Jets har en trupp för dagen som verkligen kan dominera i offensiven. Nu pratar vi inte bara QB Fitzpatrick, WR1 Marshall och WR2 Decker. RB1 Chris Ivory och RB2 Bilal Powell måste leverera kopplat till springspelet. Patriots har flertalet skador på sina running backs, men lyckas ändå få till ett hyggligt springspel med sitt material. Idag kommer "gamle" running back-ikonen (11 år i NFL och merparten av dessa i Rams) Steven Jackson att vara aktiv och sättas i spel. Det är klart ett plus för Patriots, men som sagt; Jackson är helt nysignad och Tom Brady är Tom Brady; han kastar mer än gärna. MEN New York Jets har en bredare trupp och större alternativ i sin offensiv. Kom ihåg att Jets ägde matchen borta mot Patriots en bit in i fjärde quartern, utan att WR1 Brandon Marshall bidrog. Nu kan variationen i spelboken skapa oreda hos Patriots och jag förväntar mig ett antal nya offensiva vägar i afton. Får Jets till sitt springspel OCH tar enkla, bra pass till Marshall och Decker; ja, då kan skrällen vara ett faktum.

3. Brandon Marshall mot Patriots skadedrabbade secondary. New York Jets gjorde sin allra bästa investering FÖRE säsongen startade genom att trejda för Chicago Bears Marshall. Bears fick ett femtehandsval i draften i utbyte. New York Jets har fått en wide receiver som under hela säsongen 2015 visat sig vara i stort sett "unstoppable". Hans siffror talar för sig själv. Marshall har tagit emot 93 pass för 1 261 yards och adderat 11 touchdowns till det. Fantastiska siffror! Detta blir ingen lek för CB Malcolm Butler som högst troligen blir den som får följa Marshall i afton.

4. Eric Decker kommer få större utrymme idag, eftersom Patriots sätter sin bäste gubbe på Marshall. I min värld är inte Decker särskilt mycket sämre än Marshall för dagen. Decker har tagit emot 72 pass för 930 yards och adderat 10 touchdowns till det. Helt enormt! För mig är Eric Decker kanske den mest viktiga kuggen i afton. Patriots kommer inte kunna stoppa bägge och då krävs det att Decker plockar in bollarna och skapar yards tillsammans med ett par touchdowns.

5. Ryan Fitzpatrick och inga turnovers. Detta är prioritet mot Patriots. En förväntad jämn tillställning, där små "misstag" kan innebära allt. Tom Brady kanske är ligans absolut främste på att vårda bollen. Sällan Brady kastar en interception, vilket gör att Fitzpatrick måste å sin sida spela enkelt och vårdat.

6. Jets pass rush mot Brady. New York har ett av ligans bästa defense och om Wilkerson, Richardson, Harris och Williams kommer åt Brady, då är chansen god att Jets går segrande ur denna baluns. Stressar pass rushen Brady, då kommer även legenden Brady att ibland ta lite svårare beslut för att undkomma Jets blitz.

Jag väljer att spela New York Jets +2,5 till oddset 1,95 hos bet365 .com. Det är nu eller aldrig för Jets!


/RoloMartins

RoloMartins - 27 December, 2015, 16:27

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!