Speltips Arsenal - Bournemouth

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2015-12-28 18:30
Land: England
Liga: Premier League
Odds: 2.28
Tips: 1/1
Engelska Premier League fortsätter att vara en oberäknelig liga denna säsong. När Arsenal tar emot nykomlingar Bournemouth tror jag dock på en enkel affär redan från starten av matchen.

Även om Arsenal kommer från en 0-4 förlust borta mot Southampton så speglar inte resultatet matchbilden på något sätt. Som så många gånger hade Arsenal bollinnehav med över 60 % men hade rent utsagt en skitdag på jobbet. Chanserna är goda för Arsenal att vinna ligan i år. För att Arsenal ska hänga på toppstriden är en seger ett måste mot nedre mittenlaget Bournemouth, som har skador på offensiva spelare - vilket också visade sig senast mot Crystal Palace då laget hade svårt att göra mål framåt. Bournemouths backlinje är inte skräckinjagande på något sätt. Många gånger denna säsong har det blivit alldeles för många insläppta mål mot diverse lag i ligan.

Arsenal har en vana att ta tag i taktpinnen direkt från start. Innan Southampton mötet vann Arsenal första halvleken och sedan matchen mot både Man City och Aston Villa. Båda gångerna slutade den första halvleken med resultatet 2-0.

Att Arsenal ska upprepa bedriften att vinna den första halvleken och sedan matchen ser jag som en 50-50 sannolikhet mot ett lag som Bournemouth. Därmed finner jag ett schysst värde i oddset 2.28 på Arsenal Halvtid/Fulltid hos Betfair.
Spela på Arsenal - Bournemouth hos Betfair
Spela nu
rad - 28 December 2015 - 00:08
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
sillen2k - 2015-12-28 08:26

@Emel, så går det när Arsenalfans ska analysera Arsenalmatcher

Emel - 2015-12-28 07:28

Speglar inte matchbilden?? Arsenal var värdelösa, sämst. Knappt några chanser alls. Att dom får bollinnehav för att dom rullar runt på mitten utan idéer är inte så imponerande.

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: