Speltips

Speltips Rayo Vallecano vs Atlético Madrid

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-12-30 18:30 Spela här

Speltips Rayo Vallecano vs Atlético Madrid
Land: Spanien Liga: La Liga
Odds: 1.80 Speltips: AM o1,5 mål
2015-12-30 18:30 Rayo Vallecano vs Atlético Madrid AM o1,5 mål 1.80 Polsater

Atletico Madrid ö1,5 mål borta mot Vallecano testas.

Toppen mot botten i spanska ligan, som vi vet är rätt segmenterad:

2. Atl. Madrid 16 11 2 3 22:8 35
18. Vallecano 16 4 2 10 18:37 14

Noterbart är att Vallecano släppt in allra mest mål i serien, nämligen 37 stycken. Levante är tvåa i den ligan med 29 insläppta. I 9 av 16 har man släppt in ö1,5 mål. En stor anledning till att man släppt in så otroligt mycket mål totalt sett är att Real Madrid gjorde 10 på Vallecano före uppehållet. Rayo drabbades då av två röda kort, vilket innebär att man kliver in till den här matchen med tre avstängningar:

Baena, Tito och Nacho avstängda mot Atlético. Patrick Ebert är skadad och missar också matchen. Rätt tunga avbräck på ett lag som inte har den bredaste truppen.

AM saknar visserligen båe Gabi och Felipe Luiz pga avstängningar. Tiago långtidsskadad sedan tidigare. Bör ändå klara av att hantera de avbräcken bättre än vad Rayo klarar sina. Kan glädjas åt att en viss Jackson Martinez är aktuell för spel. Truppen:

Moyá, Oblak, Godín, Siqueira, Savic, Gámez, Juanfran, Giménez, Koke, Óliver, Saúl, Thomas, Carrasco, Griezmann, Fernando Torres, Jackson Martínez, Correa och Vietto

Tänkbar elva:

Oblak
Juanfran-Giménez-Godín-Jesús Gámez
Koke-Saúl-Óliver
Griezmann-Fernando Torres-Carrasco


Arenan Estadio de Vallecas är en tajt arena med en liten plan. Blir ofta intensivt och chansrikt, inte minst för att hemmalaget alltid bjuder upp till dans via ett offensivt spel. Tror den typen av motstånd kan passa AM perfekt.

Formen på AM var briljant före uppehållet. Radade upp 12-3-0 i alla tävlingar innan man föll mot Malaga före uppehållet i en match där man länge fick spela 10 mot 11. Det var också sjätte matchen på 20 dagar för AM, som nu fått lite vila, vilket jag tror gjort truppen gott.

Har ett ruskigt stabilt lag, som knappt släpper in några mål. Därför räcker det ofta om man producerar åtminstone ett framåt. Nu ställs man dock mot ett läckande Vallecano, som ligger skrynkligt till i tabellen och som måste möblera om en del pga avbräck.

Skiljer en klass här och tror ett utvilat AM visar det.

ö1,5 lockar mer till högre odds än vad rak seger gör. Vallecano är trots allt rätt vassa framåt - inte omöjligt att de petar in någon boll. Samtidigt har AM ett par-tre duktiga kontringsspelare som borde kunna lösa ett avgörande 2-0 vid eventuell uddamålsledning.

Polsater - 30 December, 2015, 00:23

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!