Speltips Marchenko - Nadal

Sport: Tennis
Spelstopp: 2016-01-08 16:00
Land: Dubai
Liga: ATP Doha
Odds: 1,75/3,40
Speltips: Ö 18,5/+1,5 set
Spela på Speltips Marchenko - Nadal
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på Ö 18,5/+1,5 set
Jag är väl medveten om att Marchenko tog två medical timeout mot Chardy, men satan vad bra han var, ukrainaren. Synd bara att vi spelade över 22,5 games i den matchen och inget annat spel som gynnade honom.

Jag vet inte riktigt vad det var som bekom honom, jag tror att han fick ont i höften eller nått när han slog forehand, det var i alla fall ingenting som hämmade hans rörelsemönster, för det var inga större problem att kliva ut och fortsätta bomba på. Han spelar förjävla bra just nu…detsamma gäller egentligen avslutningen på förra säsongen.

Jag skrev i förra reken att när Marchenko är på en bra run, då viker han inte ner sig. Och man måste säga att Nadal knappast övertygat så här långt. Visserligen gjorde både Carreno-Busta och Kuznetsov fina insatser, men jag är övertygad om att Marchenko i nuvarande tappning skulle besegra dem båda.

Marchenko är en oerhört aggressiv spelare, han kanske inte söker sig fram mot nät särskilt ofta, men han vill ha initiativ och så fort Chardy, Ferrer eller Gabashvili slår ”softa” bollar är han framme och tar över kommandot och för att hota Nadal är det precis vad man behöver. Lite power och en jävla massa aggressivitet.

Anledningen till att Rafa inte kommit upp i särskilt hög standard är nog för att han försöker hålla baslinjen lite för mycket. När han var som sämst förra året simmade han väldigt långt bak i banan, men nu är det nästan tvärtom…han vägrar gå bak, vilket gör att han ofta kommer feltajmad till bollen.

Frågan är om överspelet eller handikappspel är bäst här… jag skulle nog tro att det är överspelet ändå. Om Marchenko ligger under med 7-5,3-1 är det inte helt omöjligt att han ger upp och sparar sig till Australian Open. Men med det resultatet får vi ändå vinst på över 18,5, men void på alla handikappspel.

Då kan vi lika gärna ösa på med att han tar ett set också. Särskilt med tanke på att Rafa faktiskt tappade set mot både Kuznetsov och Carreno-Busta.

Över 18,5 games till 1,75 hos Unibet

Marchenko +1,5 set till 3,40 hos Unibet
Spela på Marchenko - Nadal hos Unibet
Poldan - 7 Januari 2016 - 20:47
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: