Speltips

Speltips Calgary Flames - San Jose Sharks

Sport: Ishockey Spelstopp: 2016-01-12 03:00 Spela här

Speltips Calgary Flames - San Jose Sharks
Land: Kanada Liga: NHL
Odds: 2.10 Speltips: Flames ML
2016-01-12 03:00 Calgary Flames - San Jose Sharks Flames ML 2.10 hockeystick

Calgary Flames - San Jose Sharks

Goalies: Ramo (confirmed) vs Jones (probable)

Calgary Flames har gått 5-5-0 senaste 10 matcherna och man spelar likt ett riktigt mittenlag i år. Detta Flames som de flesta skulle få en skjuts efter fjolårets fina säsong har haft problem på slutet på hemmais trots att de är där man brukar hämta sina poäng. Flames har förlorat de 4/5 senaste hemmamatchern man spelat men laget är fortfarande 13-8-0 i år där. Senast föll man lite oväntat mot Arizona Coyotes med 2-1 efter att man haft ledningen i matchen men tappat i andra och tredje perioden. Louis Domingue blev matchen stjärna och han höll Coyotes i liv flertalet gånger och vann matchen åt Yotes.

San Jose Sharks fullständigt körde över Toronto Maple Leafs senast som vi rekade. Hela 7-0 kunde slutresultatet skrivas till trots att Leafs gjorde en bra första period. Nu har Sharks avslutat en lång hemmastand och ger sig iväg på en roadtrip mot Flames i natt och Jets imorgon. Bortaspelet har varit Sharks styrka iår och frågan är man får till spelet mot Flames i natt som man brukar ha svårt mot.

Nattens match ställs alltså bortastarka Sharks mot Flames som vunnit de 7/10 senaste mötena med Sharks. Många Flamesspelare som Mark Giordano och Sean Monahan har gått och sagt hur viktig denna match där och att man brukar tända till hårt i divisionsmöten. Monahan var även tydlig med att man måste komma ut hårt och se matchen som en måstevinst-match då lagen ligger tajt med varandra i tabellen. En 4-poängsmatch helt enkelt.

Jag tror Flames rycker upp sig trots att Sharks är starka borta. Flames bör styra matchtempot och jag gillar deras stats vs Sharks. När vi nu får de till underdogs @ 2.10 plockar jag de med 3/7 u

Nattens spel blir alltså


Calgary Flames ML @ 2.10 med 3/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

hockeystick - 11 Januari, 2016, 19:36

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!