Speltips

Speltips Atl. Madrid–Rayo Vallecano

Sport: Fotboll Spelstopp: 2016-01-14 20:30 Spela här

Speltips Atl. Madrid–Rayo Vallecano
Land: Spanien Liga: Copa del Rey
Odds: 1.91 Speltips: Vinna mot noll
2016-01-14 20:30 Atl. Madrid–Rayo Vallecano Vinna mot noll 1.91 RalleArvid

Efter ett par fantastiska ligakvällar från England är största fokus under torsdagen på cupretur i Spanien.

Atleti hemma går som tåget och framförallt har laget en förmåga att, förutom att plocka seger efter seger, också spela disciplinerat och minutiöst följa den taktiska plan som läggs upp för dem inför en match. Oavsett vilken typ av motstånd det är som ska spelas eller vilken typ av fotboll som bör spelas.

Inklusive meriterande inhemska segrar mot Bilbao och Valencia samt champions league-viktorior mot Astana och Galatasaray har Madrid nu åtta raka hemmasegrar.

Uppgiften som nu väntar är Rayo. Ett Rayo som nyligen fick stryk mot ett annat Madrid-lag med sisådär halvsmickrande 10–2. Dessutom är motståndet det Rayo som har åkt på torsk inte mindre än fem raka matcher mot Atleti borta då senaste raden lyder:

3–1
5–0
4–3
3–1
2–0.

Förutom att Rayo Vallecano tycks ha Atletico Madrid som absolut mardrömsmotståndare och dessutom Madrid-resor som sina absoluta hatobjekt i kalendern är laget inte speciellt förtjust eller välspelande överhuvudtaget på bortaplan.

Sedan laget vann med 1–0 över bottenkollegan Las Palmas har laget sju förluster och en oavgjord. Laget har förlorat åtta av sina tio bortamatcher under året och har släppt in 27 mål på blott nio matcher under säsongen.

Atleti, som visat prov på snuskig effektivitet och disciplin att ta segrar på hemmaplan ska kunna städa bort alla små, små hot mot sin defensiv den här kvällen.

skadekollen.com för sista och fräschaste uppdateringarna som alltid.

Atleti att vinna med hållen noll ger 1.91 hos bet365 . Jag tycker det är värt en slant.

Lycka till lads!

Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 14 Januari, 2016, 01:21

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
KD - 2016-01-14 10:55:20

Rayo reser inte så långt, det är också ett Madridlag. Derby alltså om det nu påverkar reken vet jag inte...AM verkar onekligen käka upp lillebror allt som oftast. Notera dock att det är en retur (1-1 första) och att Rayo gjort mål på bortaplan de 4 senaste...