Speltips Sock - Rosol

Sport: Tennis
Spelstopp: 2016-01-21 04:30
Land: Australien
Liga: Australian Open
Odds: 2,80
Tips: Rosol
Ojdå, 2,80 på Rosol på Sock. Det är bra det.

Sock kunde knappt stå på benen mot Bautista-Agut i finalen i Auckland och bara några få dagar senare ställdes han mot Fritz i Australian Open… och det var ingen vacker syn.

Från mitten av andra set fram till fjärde såg han helt slut ut, som om han höll på att kollapsa. Jag tror inte att det var något skådespel, men han lyckades vagga in Fritz i någon form av säkerhet och när han sedan gav allt i fjärde, då blev den unge amerikanen paralyserad.

Sock åkte alltså på någon form av sjukdom i redan innan matchen mot Ferrer i Auckland. Han orkade sig förbi den, men i finalen blev det totalstopp. Ungefär något liknande kan jag se framför mig här. Tyckte mig höra något i still med ”This fucking flue” i samband med att han förlorade tredje set med 6-0.

Jag tror inte att Fritz var helt 100 heller. Han masserade sitt högra lår i varje changeover och hade ju trots allt tre matcher i benen inför denna.

Dessutom halkade Sock till någon gång i tredje set i vad som såg ut att vara en ordentlig stukning. Han kunde spela vidare på adrenalin, men det där måste sätta sina spår i kommande match.

Rosol släppte bara ett break mot Taro i Daniel trots att matchen gick till fem set. Han har i övrigt inlett året starkt med segrar mot Paire och GGL i raka set - två matcher som han var underdog i.

Det ska ju normalt passa båda att underlag är snabbt, men det spelar ingen roll när Sock rör sig som ett kylskåp. Alltså, han rörde sig knappt i fjärde set heller, så jag förstår inte riktigt hur han lyckades vinna mot Fritz.

Blir inte förvånad om Sock ger upp den här matchen så det är viktigt att spela hos en bookie som ger vinst även om en spelare ger upp: till exempel bwin, NordicBet, Betsafe.
Spela på Sock - Rosol hos Bwin
Spela nu
Poldan - 19 Januari 2016 - 14:43
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Wolfpack - 2016-01-20 15:05

Okej jag förstår ditt resonemang! Men tycker faktist att Rosol är riktigt kass slår ju aldelles för mycket egna misstag. Har en bra serve men har ibland svårt att följa upp serven . Tror på en tight match med lite break men Sock plockar det med 3-1 i set

Poldan - 2016-01-20 14:24

Jag känner igen det här från Auckland. Samma beteende mot Ferrer, ruskigt mjölkig i första set, men tog sig samman och vände. Sen blev det tvärstopp mot Bautista-Agut i finalen och han var tvungen att ge upp.

Sock har matchats otroligt hårt senaste två veckorna. Fem matcher i Auckland och nu fem set i första omgången i AO. Dessutom är det 100% bekräftat att han varit/är sjuk och jag kan inte se någon annan anledning än att det spelade en ganska stor roll mot Fritz.

Dvs att en frisk Sock inte skulle släppt andra och tredje set på det där viset. Antar att han kände att han hade vissa krafter kvar och ville ge det en chans.

Jag tror helt eneklt inte att Sock vinner den här matchen 2 av 3 gånger. Just därför har jag spelat på Rosol.Wolfpack - 2016-01-20 14:02

Hej!
Anser att han enbart släppte 3e set med vilje.
Men om han nu var så sliten från andra set att knappt kunde röra sig. Hur förklarar du då set 4 och 5. Då spelade han ju han en helt sjuk tennis. Så jo det var hans mentala som förstörde mycket och inte någon förkylning. Hur menar du att jag kommer förlora i längden om jag lägger sock? Anser att 1,44 är spelvärt på en spelare som är mycket bättre.

Wolfpack

Poldan - 2016-01-20 10:33

Ursäkta om jag låter irriterad. Dåligt morgonkaffe.

Poldan - 2016-01-20 10:32

Hej hej, när Sock började köra serve- och volley på 75% av bollarna i andra set förstod jag att det var något trassel. Det började där. Sen tankade han helt riktigt tredje och vaggade in Fritz i någon form av säkerhet.

Skadad har jag aldrig antytt att han är, men galet sliten efter sin sjuktdom, det är uppenbart. Att Sock vrickade foten var en liten parantes.

Wolfpack//

Med din logik så förlorade Sock två set i en Grand Slam för att han var irriterad på publiken? Det förstår du väl själv att det inte stämmer. Du får gärna spela på Sock och det är inte omöjligt att han vinner, är trots allt favorit, men jag är övertygad om att du kommer förlora pengar i längden genom att spela Sock till 1,40 – 1,50 i den här matchen.

vitsippan - 2016-01-20 05:18

Poldan@ Stämmer wolfpacks snack eller var han faktiskt sliten som du säger? Jag brukar alltid lita på dig. Men oddset rör sig inte supermycket så har tid att dubbelkolla.

Set 2 torskade ju inte Sock med vilje. Och att en junior klappar ihop är väl inge konstigt. Jag är mer inne på din linje Poldan, men kikade du matchen eller såg en rapport?

Tack för gyllene rekar!

Dolce1 - 2016-01-19 23:40

Blir jävligt förbannad på Sock.. had Sock med HCP och en ganska rejäl peng på det.. När han torskade 3:e med 6-0 så spelade han ju inte ens.. han stod ju bara och tittade.. Tycker man borde diska spelare som förlorar ett set med flit.. särskilt nu när det är på tapeten med fixade matcher.. Han såg iof jävligt sliten ut.. har sätt Monfils gör samma sak.. "offra" ett Set för att ladda batterierna och sedan komma ut hårt i nästa set.. men det är inte vackert..

Blir inga mer HCP liner för mig på på sådanna här spelare allefall.. jag skulle lätt kunna prova Rosol för en mindre slant..

Wolfpack - 2016-01-19 20:16

Såg du matchen? Om du hade sett matchen så hade du förstått att han inte var skadad när anstod helt still och inte sprang på en enda boll. Sock var irriterad på publiken varför vet jag inte. Om han hade vart skadad så skulle han aldrig kunnat spela den tennis som han visade upp de 2 sista seten. Så jag anser att spela på Rosol då är man helt ute och cyklar, Rosol var dålig mot Taro Daniel idag och att slå Paire och GGl är ingenting som man bör skryta om, det säger ingenting egentligen.
Du bör ha lite bättre koll innan du läggerut en rek, Tror definitivt att Sock vinner matchen

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: