Speltips

Speltips Skellefteå-Frölunda

Sport: Ishockey Spelstopp: 2016-02-06 16:00 Spela här

Speltips Skellefteå-Frölunda
Land: Sverige Liga: SHL
Odds: 2.09 Speltips: SAIK FT
2016-02-06 16:00 Skellefteå-Frölunda SAIK FT 2.09 SHL-Grinder

Det är dags för seriefinal i SHL och herregud vad mina tankar gått fram och tillbaka.. Kommer Skellefteå med sin bra form att slå Frölunda för första gången denna säsong? Ska Frölunda som varit inne i en tyngre period höja sig nu när det vankas seriefinal? Ja som sagt tankarna har gått åt alla olika håll, men efter många om och men så har jag beslutat mig för att jag Skellefteå vinner för första gången mot Frölunda sedan 6/12-2014! Skellefteå FT spelas till @2.09 med 3/5 units.

Skellefteå:
Åh herregud så hungriga Skellefteå bör vara inför detta möte. Leder just nu serien fem poäng före Frölunda och skulle ta ett jättesteg mot seriesegern vid vinst här idag. Kanske till och med säkra förstaplatsen? SAIK har haft fruktansvärt svårt med Frölunda de senaste matcherna dem har mötts. De fem senaste mötena har slutat med fem raka förluster för SAIK. Visst även Skellefteå har varit lite upp och ner på den senaste tiden med bland annat förluster mot Karlskrona och Malmö. Skellefteå har fyra segrar på de fem senaste matcherna och om man kikar på deras hemmaspel denna säsong så har man vunnit 15/20 matcher och ligger trea i "hemmatabellen" vid seger idag skulle man ta ledningen även i den då man dessutom har mindre matcher spelade. Skellefteå är med andra ord ett av seriens bästa hemmalag och jag tycker det skulle vara extremt konstigt om man skulle förlora samtliga matcher mot Frölunda denna säsong. Ikväll vinner SAIK!

Frölunda:
Formen är inte bra för Frölunda nu och är formen inte bra då drar Skellefteå ifrån. Nu ligger Frölunda hela fem poäng bakom serieledarna och förlorar man idag är loppet nog kört. Absolut vill Frölunda vinna serien men jag tror man är väldigt nöjda med en andraplats också. Dessutom tror jag man har annat i huvudet just nu är bara denna seriefinal. På tisdag spelar man final i CHL! Jag tror inte man vill ta slut på alla krafter ikväll mot Skellefteå, sen tror jag tyvärr för Frölundas del att skallarna tänker alldeles för mycket på CHL-finalen är denna match och det är kanske inte så jättekonstigt. Frölunda har sex förluster på deras elva senaste matcher och det är bortaspelet som varit allra sämst! Fyra förluster på deras fem senaste bortamatcher. Förluster som kommit mot Rögle, Linköping, Färjestad och nu senast HV71. Jag tror tyvärr för Frölundas del att den tredje raka bortaförlusten kommer ikväll mot SAIK.

Inbördes möten:
Jag har ju redan nämnt det men Frölunda har tre raka segrar mot Skellefteå denna säsong men det var under Frölundas "storhetstid" där man var som maskiner som knappt kunde förlora. Det är helt andra förutsättningar inför denna match.

Match: Skellefteå-Frölunda
Spel: Skellefteå FT
Odds: @2.09
Insats: 3/5U
Bolag: Pinnacle Sport
Spelstopp: 16.00

Twitter: @SHLGrinder (SHL-Grinder)

Stort lycka till vid rygg!

//SHL-Grinder

SHL-Grinder - 06 Februari, 2016, 14:34

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
pattinho - 2016-02-06 14:44:51

bomb 2a frölunda