Det går att diskutera Karlskogas form flera varv runt jorden, det är jag medveten om.
Om man bara stirrar sig blind på siffrorna, vill säga.
Men jag tycker att man måste ha i åtanke att BIK:arna spelat fyra av de fem senaste matcherna på bortaplan. Det är lätt att glömma bort när det spys galla över den skrala poängskörden på senare tid.
Oskarshamn.
Västerås.
Almtuna.
Björklöven.
Emellan där så var Pantern på besök. I övrigt tvingat i buss innan match.
Då har man också bara vunnit en av dessa fem, borta mot Västerås.
I övrigt noll poäng, faktiskt.

Det är nu endast fyra omgångar kvar. För Karlskogas del så handlar det om vansinnigt viktiga poäng varje omgång för att sätta sig i ett så bra läge som möjligt inför play off-serien som ska spelas.
Första hindret stavas Tingsryd, och där tycker jag mig nog kunna skönja en viss väntan på det där bäst av 7 mötet som väntar mot AIK här.
I senaste bortamatchen så blev man nollat uppe i Timrå. 3-0 till den röda maskinen.
Men det mest anmärkningsvärda var kanske inte just de där 3-0, utan att det normalt sett så defensivt stabila Tingsryd tillät Timrå att skeppa iväg hela 47 skott.
Ett tecken på på att man inte riktigt är "där". Vilket inte är speciellt märkligt då man är klara som tvåa i serien.
I senaste hemmamatchen mot Almtuna så var Taif inte speciellt bra den gången heller, även om det ändå räckte till två poäng. Vilket kanske mest berodde på Almtunas inkompetens den kvällen.

Hemmalaget kommer kommer till spel med samtliga forwards friska och krya då Calle Berglund lyckligtvis frisknat till och kommer att spela.
Saknas gör Martin Thelander och Jens Skålberg, båda backar. Vilket betyder att man får lösa det här på sex defensiva pjäser. Vilket jag tror att man gör.
Det skiljer inte såååå mycket i klass mellan lagen, och lyckas inte värmlänningarna om så inte på klass, så på ren jävla vilja lösa tre värdefulla poäng, då vet jag inte om de har i ett kommande kval att göra överhuvudtaget ...

This is the stats tab
This is the post tip