Speltips Chelsea vs PSG

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2016-03-09 20:45
Land: England
Liga: CL
Odds: 2.15
Speltips: Ö2,5 mål
Spela på Speltips Chelsea vs PSG
Bonus på 1000 Kr +250kr gratisspel
Spela på Ö2,5 mål
Över 2,5 mål mellan Chelsea och PSG i CL-returen på onsdagen.

Första matchen slutade som bekant 2-1 till PSG efter att Cavani tryckt in segermålet med kvarten kvar. Någon kanske minns att jag rekade Chelsea +1 (push alltså) i den matchen, med motiveringen att Chelsea skulle ställa upp ett defensivt lag och göra det svårt för PSG. Blev en relativt väntad matchbild, men faktum är att Chelsea kom till fler farliga situationer än jag trodde.

Nu är det alltså 2-1 till PSG när matchen sparkar igång. Det innebär att Chelsea förr eller senare måste fram och chansa lite. Bör ha en rätt offensiv inställning till matchen. PSG har ett par sylvassa omställningsspelare, så den matchbilden kan nog passa fransmännen rätt så bra. Chelseas försvarsspel är inte alls av samma kaliber som det var under tiden Mourinho var som bäst, har väldigt svårt att se laget hålla nollan här. Har exempelvis släppt in mål i sju raka matcher.

Om Chelsea tar ledningen är det ombytta roller i matchen - PSG är laget som måste fram och göra mål. Fram till att det eventuellt står 2-1 till Chelsea är det alltid ett lag som måste gå all in för att göra ett mål - annars är det färdigspelat i turneringen. Det här ger ett helt annat tempo och matchbild än om det är en förstamatch i ett dubbelmöte. Därför känns det lockande med överspel sett till oddset som erbjuds.

Ett par defensiva avbräck för Chelsea också:
- Terry och Zouma missar matchen.

Diego Costa har haft någon form av känning och vilades i helgen. Ett frågetecken, men verkar kunna spela.

Tänkbart lag:

Courtois:
Azpilicueta, Cahill, Ivanović, Baba;
Matić, Fabregas;
Willian, Oscar, Hazard;
Costa.

När det gäller PSG är det frågetecken för Verratti, som har någon form av muskelproblem. Verkar dock som att han kan spela, eventuellt med smärtstillande. Aurier spelar som bekant inte då han är avstängd.

Tänkbart lag:

Trapp;
Marquinhos, Thiago Silva, David Luiz, Maxwell;
Verratti (Rabiot), Matuidi; Thiago Motta;
Cavani (Lucas), Ibrahimović, Di Marà­a.


Tror knappast PSG kommer falla tillbaka och spela passivt maskande från start. Snarare kommer laget också attackera en del, väl medvetna om att ett mål framåt ger ett väldigt starkt utgångsläge. Chelsea måste som sagt framåt från start för att lösa avancemang.

Min känsla är att det blir en rätt öppen historia med målchanser åt båda håll. Känns som att båda lagen kommer göra mål och då är överspelet en bra bit på vägen.

2-1 åt något håll?


Spela på Chelsea vs PSG hos Nordicbet
Polsater - 8 Mars 2016 - 23:09
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Marcellus - 2016-03-09 11:07

Jeffla bra resonerat, ryggelirygg...

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: