Speltips: MLG CSGO FYRLING

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2016-04-01 16:00
Land: Amerika
Liga: MLG
Odds: 2-4
Tips: Vinst
I skrivande stund har Betsson inte släppt oddsen för sista matchen ikväll men kan tänka mig att fördelen är ganska hög på luminositys sida. Ett tips är att lägga kupongen innan 16.00 idag för att sen finns inte chansen längre.

Nåväl.

Na'Vi @1.17 (1.28 vid släpp)
Fnatic @1.28
Liquid @1.30
Luminosity @1.20-1.50

4 bra spel idag i CSGO kvartsfinalerna. Ser dessa som självklara vinnare med möjlig skräll på CLG och Astralis, kanske även VP om något oerhört avancerat händer, men chanserna är som oddsen - minimala.

Na'Vi - NIP

NIP har gjort det dom skulle. Blivit legends och kommit vidare och säkrat sin plats inför nästa major. Stort att lyckas med detta med en 5e avdankad stand-in och givetvis är dom nöjda med sig själva. Här tar det dock stopp. Na'Vi är ett ruskigt bra lag som har siktet inställt på att vinna hela rubbet, vilket dom tyvärr inte kommer göra, men det hör inte till här och ännu. Kommer gå in i matchen med stort självförtroende och en lust för att städa av detta enkelt och kunna fokusera på nästa match, dvs semifinalen. Kan inte se något annat än 2-0 möjligen 2-1 med tur , till Na'Vi. Vinner NIP blir jag både glad och förvånad men det ska inte kunna hända här då Na'Vi är alldeles för bra, fokuserade och välorganiserade och kommer med största sannolikhet inte att falla för några som helst inviter till misstag

Astralis - Fnatic

Grym match. Trodde denna skulle spelas i semifinalerna tidigast. Kvittar dock, här tar det slut för danskarna. Missförstå mig inte, Astralis är otroligt bra. Som lag och individuellt. Allt dom saknar för att vara ett majorvinnande lag är rätt mindset och fokus. Precis det Fnatic har. Två lika lag men just detta ligger dom efter med och brukar alltid vara just detta dom åker på, alltid, i varje kvart/semifinal dom kommer till, choke, choke, choke - ser inget annat än att det blir samma visa idag.

Astralis är fnatics kryptonit. Men det visar sig bara i enstaka matcher och framförallt i Bo1's - här står för mycket på spel för slarvande.

Liquid - CLG

Ojojoj. Detta trodde ingen. Två NA lag i semifinal, mot varandra. Wow, publiken kommer älska det, speciellt när det är hemmaplan för båda lagen. Kommer vara en tuff match med mycket sköna dueller men i slutändan tror jag Liquid vinner sig vidare till semifinalerna pga individuell skicklighet och team spirit. Kan säga det redan nu, spelar dom som mot Fnatic så går dom till final. Tror dock dom kommer vara lite kaxiga men med all rätt, dom är lillebror här och nog fan vill man smälla storebror på näsan. Lär gå alla 3 maps, hoppas det ialllafall.

Luminosity - VP

Trodde inte heller att denna matchupen var något jag skulle få lägga ögonen på. Faktiskt. En matchup som jag verkligen tycker om. Två oerhört grymma lag med en sjukt bra högstanivå. Däremot är lägstanivån (Läs VP) inte något av samma kaliber och jag tror vi kommer få se just det här. Den klassiska obalansen. Vinna stort, förlora stort, vinna någorlunda, förlora någorlunda. Luminosity är ett så förbannat bra lag. Från ingenstans till hit på så kort tid med två helt nya spelare i laget, det gör inget annat lag. Tro mig när jag säger att dessa spelare är taggade till tusen och lita på att Fallen (guden, ledaren, spelaren) har finkammat hela VP in i minsta detalj på varenda litet misstag och tänker utnyttja dom.

För cirkus 6 månader sedan, hade jag sagt 2-0 VP, hus och hem på det, blablabla. För 5 månader sedan visade Luminosity mig att jag hade helt fel och att dom var i denna scenen för att stanna.

Denna kupong lär väl ge 2-4x pengarna. Klart spelvärt i mina ögon och alla oddsen är ganska korrekt satta. Kanske kunde bolagen underskattat Liquid lite och haft dom på ett högre odds men utöver det känns dom ganska korrekta.

Kommer smälla 2/5 units på denna fyrling. Förväntar mig att den går in men blir INTE förvånad om vi åker på någon. Det är CSGO. Esport. Det händer HELA tiden. Som iförrgår. Liquid vs Fnatic, Liquid vann till 7x degen.

Hoppas ni tar rygg och provar att hitta lyckan i en ny sport.

Matcherna streamas på twitch.tv/mlg med start från 16.00!

Lets win
  MLG CSGO FYRLING
Spela på Speltips MLG CSGO FYRLING
alive365 - 1 April 2016 - 08:36
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
01:30  Toronto - Detroit
Ishockey - NHL - 2 money line
2.45
02:00  Sung Kang
Golf - CJ Cup - Vinnare/plats
51.00
03:30  Spurs - Timberwolves
Basket - NBA - 2 (1h)
2.00
04:05  Suns - Trail Blazers
Basket - NBA - 2
1.83
14:00  Krajinovic - Berankis
Tennis - ATP Moskva - Berankis
2.75
14:00  Schwartzman - Escobedo
Tennis - ATP Antwerpen - Esc hcp +4,5 games
1.91
18:00  Dimitrov - Janowicz
Tennis - ATP Stockholm - Janowicz
3.60
19:00  Örebro - Halmstad
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.74
15:00  Benevento - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 2
1.65

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming