Speltips

Speltips NY Islanders - Pittsburgh Penguins

Sport: Ishockey Spelstopp: 2016-04-02 19:00 Spela här

Speltips NY Islanders - Pittsburgh Penguins
Land: USA Liga: NHL
Odds: 2.16 Speltips: Ö 5.5 mål
2016-04-02 19:00 NY Islanders - Pittsburgh Penguins Ö 5.5 mål 2.16 hockeystick

NY Islanders - Pittsburgh Penguins

Goalies: Greiss (probable) vs Fleury (probable)

Möte mellan två offensiva lag i natt i Metropolitan Division där båda lagen jagar viktiga poäng i slutspelsracet.

NY Islanders besitter just nu den säkra femteplatsen i Eastern Conference men det är endast 4 poäng ner till Detroit Red Wings som ställs mot Leafs i natt. En match som Wings borde vinna trots B2B. I och med det blir denna match oerhört viktig för Islanders som spelat bra på slutet. Laget har vunnit 3 raka matcher där man slog Columbus Blue Jackets senast med 4-3 i en match där man hade en stabil ledning efter första perioden. Isles hade en 3-1 ledning där John Tavares stod för offensiven med sina 2 mål. Efter det kom Jackets tillbaka till 3-3 men A.Lee kunde avgöra i början av tredje perioden med sitt 4-3 mål i PP.

Pittsburgh Penguins är ett av de lag som jag imponerats mest av på slutet och man har verkligen visat prov på fin form på slutet. Penguins har 4 raka vinster där man senast slog Nashville Predators på hemmais med klara 5-2. Pens har på sina 10 senaste matcher gått imponerande 9-1-0 och är med det NHL formstarkaste lag lagom till slutspelet. Offensiven har levererat där man gjort minst 3 mål i 8 raka matcher.

Denna matchup gillar jag och jag kommer ihåg hur galna matcher den har bjudit oss på senaste åren. I dagens läge där båda lagen besitter en väldigt fin form där främst Penguins offensiv ser oerhört svårstoppad ut gör att jag tycker vi har goda chanser att få en målglad historia i natt. Islanders på hemmais som måste ta poäng mot NHLs formstarkaste lag gör att jag tror båda lagen kan göra minst 3 mål i natt. Vi får en bra bit över 2 gånger degen på överspelet och det är tycker jag är för bra för att blunda för.

Jag spelar alltså

NY Islanders - Pittsburgh Penguins Ö 5.5 mål @ 2.16 med 2/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

hockeystick - 02 April, 2016, 13:25

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!