Speltips

Speltips Växjö-Skellefteå

Sport: Ishockey Spelstopp: 2016-04-07 19:30 Spela här

Speltips Växjö-Skellefteå
Land: Sverige Liga: SM-Slutspelet
Odds: 2.09 Speltips: Skellefteå FT
2016-04-07 19:30 Växjö-Skellefteå Skellefteå FT 2.09 SHL-Grinder

Tjena!

Min förra rek här på Skellefteå satt som ett smäck trots att det bara blev 2-0. Det ska sägas att Skellefteå aldrig var nära att förlora, snarare vinna med 4-5 puckar.. Jag tycker Skellefteå var helt överlägsna! Jag är rätt övertygad om att Växjö kommer få det tufft i denna matchserie och tror mycket väl att Skellefteå kan vinna ikväll. Jag spelar Skellefteå tungt med 4/5U till @2.09 hos Pinnacle Sports!

Växjö:
Växjö försökte i den förra matchen men blev faktiskt utspelade från start till slutsignal. Växjö kom inte alls upp i den nivån som man visat i de två tidigare matcherna. Kanske var det ett tecken på trötthet eller att formen helt enkelt börjat dala för man var verkligen helt under isen mot Skellefteå sist och det är faktiskt helt otroligt att Växjö gjorde det till match i cirka 50 minuter innan Skellefteå satte 2-0-pucken som dödade matchen med tanke på matchbilden. Växjö får det tufft även ikväll.

Skellefteå:
När man kollar resultatet och ser att det blev 2-0 till Skellefteå hemma i den förra matchen så tänker nog många "Växjö hänger ju med riktigt bra". Visst det står 2-1 i matcher och man har inte åkt på någon storförlust men sanningen är att Skellefteå spelmässigt varit överlägsna i denna matchserie. I den förra matchen var det faktiskt utskåpning trots "bara" 2-0. Skellefteå spelade riktigt bra och kom igenom Växjös försvar oväntat enkelt. Spelar man som man gjorde sist kan jag absolut inte se hur man ska förlora mot Växjö ikväll. Dessutom har Skellefteå en demon i målet som nästintill vägrar att släppa in någon puck. Han har nämligen hållit två nollar nu mot Växjö på de tre spelade matcherna, minst sagt imponerande. Som sagt, kommer Skellefteå upp i sin kapacitet så vinner man.

Inbördes möten:
Skellefteå är klart vassare även på denna punkten. I grundserien slog man Växjö tre av fyra gånger och av de tre segrarna så vann man faktiskt båda matcherna borta mot Växjö och dessutom med klara siffror som skrevs till 2-5 och 2-5! Nu i slutspelet leder man som känt med 2-1 och ikväll tror jag med all säkerhet att Skellefteå går upp i en 3-1-ledning i matchserien. Det är trots allt Sveriges bästa bortalag mot ett lag som är väldigt svaga hemma med tanke på den kapaciteten man har.

Match: Växjö-Skellefteå
Spel: Skellefteå FT
Odds: @2.09
Insats: 4/5U
Bolag: Pinnacle Sports
Spelstopp: 19.30

Twitter: @SHLGrinder (SHL-Grinder)

Stort lycka till vid rygg, denna jobbar vi in!

// SHL-Grinder

SHL-Grinder - 07 April, 2016, 16:36

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!