Speltips

Speltips Växjö-Skellefteå

Sport: Ishockey Spelstopp: 2016-04-11 18:30 Spela här

Speltips Växjö-Skellefteå
Land: Sverige Liga: SM-Slutspelet
Odds: 1.97 Speltips: Över 4.5 mål
2016-04-11 18:30 Växjö-Skellefteå Över 4.5 mål 1.97 SHL-Grinder

Till att börja med rekommenderar jag alla att inte röra matchen mellan Växjö och Skellefteå, alltså välja att spela på en av lagen. Jag tycker det är så oerhört ovisst och oddsen ligger väldigt rätt. Skellefteå står 1.95 borta att vinna och vi får ett liknande odds på 1X. Oddsen ligger väldigt fint, hade vi fått över två gånger pengarna på Skellefteå så hade jag kunnat tänka mig att investera lite deg, men nu känns det inte bra. Ett annat spel som jag tycker känns bra är över 4.5 mål i matchen till @1.97. Jag investerar 3/5U på detta spel.

Växjö:
Oj vad Växjö gjorde det bra senast. Men ledde med 3-1 borta i Skellefteå inför tredje perioden, men sen så reste sig Skellefteå något fruktansvärt och gjorde fyra mål i den tredje perioden och vann tillslut matchen med 5-3. Säsongen har nu varit väldigt lång och det börjar komma till otroligt avgörande matcher. Spelarna har otroligt många matcher i benen och börjar självklart bli trötta. Detta påverkar självklart spelet och då tror jag främst försvarsspelet. Det märkte vi senast, otroligt mycket öppna lägen som båda lagen utnyttjade bra. Jag tror vi kan få se mål i dagens match.

Skellefteå:
Skellefteå har självklart fått en otrolig energi efter den förra matchen där man lyckades vända ett oerhört tungt underläge till seger. Skellefteå är så oerhört tunga och har nu varit det i många år. Man hittar vägar att vinna och maler ner sina motståndare. Jag tror Skellefteå kan vinna ikväll men det är ett för dåligt odds på dem för tillfället. Tickar dem till över 2 gånger pengarna så kan ni spela det om ni vill. Men under 2x så rör vi inte Skellefteå.

Inbördes möten:
Det var dessutom väldigt målrika matcher under grundserien! Samtliga fyra matcher gick över 4.5 mål och nu i slutspelet så har 2/5 matcher täckt linan. Detta innebär att 6/9 matcher täckt linan. Jag tycker det är generöst att vi får @1.97 på över 4.5 mål ikväll!

Match: Växjö-Skellefteå
Spel: Över 4.5 mål
Odds: @1.97
Insats: 3/5U
Bolag: Pinnacle Sports
Spelstopp: 18.30


Twitter: @SHLGrinder (SHL-Grinder)

Stort lycka till vid rygg!

// SHL-Grinder

SHL-Grinder - 11 April, 2016, 10:12

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!