Chievo +0,5 eller X2 spelas till 1,97 hos Pinnacle Sports (3/5) units. Finns snarlikt odds i skrivande stund hos bet365 som erbjuder Chievo +0,5 till 1,95 gånger degen.

Senaste mötet:
2015/2016 Chievo - Atalanta 1-0

Serie A:
8 Chievo 34 13 9 12 43:41 -2 48p
14 Atalanta 34 9 11 14 36:43 -7 38p

Form:
Atalanta - O,O,F,V,V
Chievo - V,O,V,V,V

Senaste match:
Palermo - Atalanta 2-2
Chievo - Frosinone 5-1

Sedan Chievos uppflyttning från Serie B 2007/2008 så har man i stort sett varit nederlagstippade varje säsong i Serie A men trots detta har man lyckats hålla sig kvar med allt som oftast god marginal. Jag läste någonstans nyligen att man är Allsvenskans motsvarighet på Gävle, en aning underskattade med andra ord. Just nu ligger man på en åttonde plats i Serie A och formen är strålande hos Verona-laget, bortsett från Juventus så är man de laget med bäst form sett till dom senaste fem matcherna i ligan. Senast vände man ett 0-1 underläge med Frosinone och vann tillslut med 5-1, det ska dock att Frossarna fick ett rött kort efter 17 minuter.

Atalanta ligger på en fjortonde plats i Serie A och man har inte speciellt mycket att spela för annat än platserna runt 10-16. Formen är helt okej hos gästerna - 2 vinster, 2 oavgjorda och 1 förlust har man på de fem senaste matcherna. Innan dess hade man dock hela fjorton matcher i följd utan seger.

(La Gazetta dello Sport)

PROBABILE FORMAZIONE Atalanta

Borriello
Gomez Diamanti Kurtic
Cigarini De Roon
Dramé Paletta Tolio Masiello
Sportiello

Skadad: Pinilla, Bassi, Carmona

PROBABILE FORMAZIONE Chievo Verona (4-3-1-2)

Inglese Meggiorin
Pepe
Hetemaj Rigoni Castro
Gobbi Cesar Gamberini Cacciatore
Bizzarri

Skadad: Castro, Danielli, Frey

Chievo har en ruskigt fin form och poängen ramlar in både borta som hemma. Den fina formen har gjort att Chievo har en liten chans att nå Europaspel nästa säsong, då krävs det dock en fortsatt stark avslutning på säsongen samtidigt som en del resultat måste studsa deras väg.

Ett motiverat och formstarkt Chievo ska ha bra chans att ta minst en poäng mot Atalanta. Chievo +0,5 till nästan dubbla degen känns lite väl generöst och det spelas med glädje.

Matchen visas på Viaplay.

@3quartistan på twitter

Lycka till!




This is the stats tab
This is the post tip