Speltips: Ängebäck - Strömtorps IK 2

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2016-04-29 19:00
Land: Sverige
Liga: Div 5 Östra Värmland
Odds: 1.75
Tips: 1
Detta är ett spel från div 5 Östra Värmland. Sex lag i denna serie kommer från området Karlskoga-Degerfors, vilket innebär att det kommer vara många derbyn den här säsongen. Både Ängebäck och Strömtorp B kommer från Degerfors så detta är verkligen ett hett möte.

Lite bakgrund. Ängebäck tog klivet upp i div 5 för två säsonger sen. De spelade en seriefinal mot just Strömtorp B den säsongen som slutade 1-1, vilket betydde att Ängebäck kunde ta klivet upp. Strömtorp B tog snabb revansch och gick upp året efter. Först ville man inte ha platsen i div 5 då A-laget spelade i div 4. Men A-laget lyckades ta sig upp i div 3. I och med detta så valde tillslut Strömtorp B att ta platsen i div 5.

Varför är 1.75 på hemmaseger ett bra spel?

* Strömtorps A och B-lag tränar tillsammans. De har inte så pass bred trupp att de kan ha ett rent B-lag som tränar för sig. Detta innebär att det alltid är lite svårt att veta vilka trupp som kommer när B-laget spelar. Ibland kan de ha med flera A-lagspelare av olika anledningar. Det kan vara att de inte får spela så mycket i A-lagsmatcherna och behöver matchtid. Det kan vara att de får spela med B-laget för att de börjar komma tillbaka från skada/sjukdom. Som sagt, det är alltid lurigt. Dock inte denna gång. Varför? Jo, Strömtorps A-lag har match på lördag, alltså dagen efter detta möte. A-laget har börjat med en oavgjord och en förlust och därför kommer bästa möjliga lag att budas till den matchen. Detta innebär att det inte kommer att komma några otrevliga överraskningar i B-lagets startelva.

* Ängebäck har haft en usel försäsong. Förlorat med tvåsiffrigt vid ett tillfälle och har haft svårt med div 7 lag i träningsmatcher. Ängebäck tappade ett gäng spelare till en seriekonkurrent inför säsongen och det såg mörkt ut för laget. Nu inför seriepremiären fick laget dock några välbehövliga tillskott. Inför seriestart anslöt fem bosniska spelare till laget, fem bra bosniska spelare. Några av dessa har spelat några säsonger i laget men har alltså inte varit med på försäsongen. Bland annat har en målvakt, en mittback och en anfallare tillkommit. Positioner som är viktiga för att få till det på ett bra sätt. Inför seriepremiären stod Ängebäck i 100 ggr för att vinna serien. Sen för att gå ner till 20 ggr när Nordicbet fick veta om de nya spelarna. I seriepremiären mötte Ängebäck Immetorp på bortaplan och stod upp bra, Immetorp åkte ur div 4 förra säsongen och är ett av lagen som är favorittippade att ta hem hela serien detta år. Ängebäck hade en 1-0 ledning i halvtid. När det var en kvart kvar fick Immetorp en straff och efter det tappade Ängebäck och resultatet blev tillslut 3-1. Men en klart bra match fram till kvitteringen.

* Strömtorp förlorade också sin premiär. De spelade hemma mot Bråten och förlorade med 1-0. Bråten var det laget som tillsammans med Strömtorp B gick upp från div 6 förra säsongen. Resultatet speglade dock inte matchen. Det kunde lika gärna ha blivit några kassar till för bortalaget då de hade i stort sätt allt under stora delar av matchen.

Så för att sammanfatta. I och med att Strömtorps A-lag har en viktig match på lördag kommer mycket av krutet att läggas där. Strömtorp B såg uddlöst ut i premiären. Ängebäck har fått många bra tillskott i laget och gjorde en bra match mot ett av favoritlagen i premiären. Nordicbet har förstått att Ängebäck ska vara favorit i den här matchen men 1.75 är klart godkänt.

Spelet nere i 1.40 nu vilket såklart tar bort mycket av värdet. Hoppas några hann ta det innan det sänktes från 1.75.

EDITERAD 2016-04-29 13.27:11

EDITERAD 2016-04-29 13.28:31
  Ängebäck - Strömtorps IK 2
Spela på Speltips Ängebäck - Strömtorps IK 2
Travaren - 29 April 2016 - 13:28
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
tico - 2016-04-29 13:31

Synd nästa gång ska jag vara snabbare.


Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
03:00  Mavericks - Bucks
Basket - NBA - 2 hcp -5,5
1.72
04:00  Vancouver - St Louis
Ishockey - NHL - 2 money line
1.72
12:30  Crotone - Genoa
Fotboll - Serie A - 1
3.10
14:45  J Södra - Trelleborg
Fotboll - Allsvenskan (kval) - Över 2,5 mål
2.07
15:00  Torino - Chievo Verona
Fotboll - Serie A - 1
1.87
15:00  Gävle GIK - Wibax Piteå
Innebandy - Allsvenskan Norra - 1 hcp -3,5
1.88
16:00  Sönderjyske - FC Köpenhamn
Fotboll - Superligan - 2
1.95
18:00  Bröndby - Nordsjälland
Fotboll - Superligan - 2 asian hcp +1,5
1.74

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming