Speltips

Speltips Tempo Storm vs Cloud9 (Esport)

Sport: Annat Spelstopp: 2016-05-08 17:00 Spela här

Speltips Tempo Storm vs Cloud9 (Esport)
Land: USA Liga: CS:GO Dreamhack Austin
Odds: 2.25 Speltips: Tempo Storm 2-0
2016-05-08 17:00 Tempo Storm vs Cloud9 (Esport) Tempo Storm 2-0 2.25 LuddeP

Som vanligt hittas spelet under kategorin "Esport".

Lagen:
Tempo Storm har sett lovande ut på senaste tiden och man har lyckats vinna CEVO Gfinity Professional Season 9 Finals. Där lyckades man vinna över lag som SK, Virtus Pro och Dignitas. Nu kommer man till ännu ett LAN, nämligen Dreamhack Austin, där många anser att de är favoriterna att vinna om man bortser från Luminosity. Man har en djup mappool, man kan i princip spela alla maps och det kan förklaras av att de haft samma spelare under en längre period. Tidigare i turneringen lyckades man vinna med 16-5 mot NRG och med 16-10 mot Liquid (kunde lika gärna slutat 16-4). Man hade full kontroll i alla matcher och det såg allmänt bra ut.

Cloud9 har varit i en helt okej form online men har exempelvis inte lyckats kvalificera sig till Dreamhack Masters Malmö. Man har även nyligen bytt spelare från Freakazoid till Slemmy. Slemmy spelade bra igår men trots det hade man problem att vinna över CLG. Jag tror inte Slemmy spelar lika bra idag då han knappt har något LAN-erfarenhet samt att han är ny i laget. Utöver det så kunde man lika gärna förlorat den matchen, men lyckades vinna map 1 i övertid efter en otrolig comeback (vilket Tempo Storm aldrig kommer tillåta att hända).

Draft:
Draften är svår att säga då Tempo Storm är bra på alla maps men tror det kommer se ut såhär:
Tempo ban: Overpass
Cloud9 ban: Cobblestone
Tempo pick: Inferno
Cloud9 pick: Cache
Tempo ban: Dust2
Cloud9 ban: Train
Last map: Mirage.

Jag tror att det blir Inferno, Cache samt Mirage men det kan lika gärna blir Cache, Cobblestone, Mirage. Oavsett så ser jag inte Cloud9 vinna någon map mot Tempo Storm, detta för att Tempo har en djupare mappool, bättre spelare individuellt samt bättre teamwork.

Jag spelar därför Tempo Storm att vinna med 2-0 till 2.25 med 3/6 units hos bet365 .

Lycka till vid rygg, för fler spel, följ mig på Twitter: @LuddeBets

LuddeP - 08 Maj, 2016, 12:50

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!