Speltips

Speltips Dallas Stars - St Louis Blues

Sport: Ishockey Spelstopp: 2016-05-12 02:00 Spela här

Speltips Dallas Stars - St Louis Blues
Land: USA Liga: NHL
Odds: 1.925 Speltips: Blues ML
2016-05-12 02:00 Dallas Stars - St Louis Blues Blues ML 1.925 hockeystick

Dallas Stars - St Louis Blues

Goalies: Lehtonen (probable) vs Elliot (confirmed)

Oroligt spännande match i natt när vi väntar Game 7 mellan två tungviktslag i Western Conference. Match mellan Dallas Stars och St Louis Blues!

Dallas Stars har gjort en väldigt bra säsong och man visade upp ligans kanske bästa offensiv i grundserien. Laget har tagit med det in i slutspelet och leds av Jamie Benn. Inför den här serien tänkte ja mig att Blues tunga spel skulle bli en svår nöt för Stars lite ostrukturerade D att klara av, men de har lyckats pressa fram en Game 7 mot ett lag som jag på förhand trodde skulle klara av Stars på 6 matcher.

Det var inte långt ifrån att detta skedde då Blues hade en 3-2 ledning i matchserien och hade möjligheten att avgöra på hemmais senast. Blues totalt dominerade matchen och vann skotten med löjliga 37-14. Blues hade över 70 skottförsök i matchen mot Stars ynka 20, men trots det blev det alltså förlust. Stars var effektiva då man gjorde 3 mål på 7 skott i första perioden och Brian Elliot gjorde för omväxlingens skulle en usel insats. Jake Allen som kom in spikade igen och Blues hämtade upp till 3-2 men trots ett massivt tryck på slutet lyckades man inte hitta kvitteringen!

I grund och botten ser jag Blues som det bättre laget och i en Game 7 tycker jag inte hemmais/bortais spelar större roll. Båda lagen har känt mycket på varandra och kan varandras spel innan och utan och jag tror Stars får svårt att klara av Blues om de kommer upp i samma nivå som senast.

Jag kommer därför stå fast vid att Blues avancerar till Conference Final och spelar därför

St Louis Blues ML @ 1.925 med 5/7 units hos Pinnacle Sports

För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

hockeystick - 11 Maj, 2016, 20:11

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!