Speltips Ferrer - Pouille

Sport: Tennis
Spelstopp: 2016-05-12 16:00
Land: Italien
Liga: ATP Rom
Odds: 1,95
Speltips: Ferrer -4,5
Spela på Speltips Ferrer - Pouille
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på Ferrer -4,5
Lite trixigt det här, om man ska gå med -4,5 på Ferrer eller 2-0. Det bästa vore nog att dela upp insatsen. Men jag går med -4,5, gillar oddset helt enkelt och jag tror att Ferrer kör över Pouille i ett av seten.

Så, vad har vi att jobba med här? Pouille vars kurva går stadigt neråt. Han har spelat otroligt mycket den här grussäongen och nivån han stadigt blivit lägre och lägre. Och nu måste väl botten vara nådd. Han förlorade mot Kukushkin i kvalet i raka set, fick en LL-plats där formsvaga Gulbis hade set ´n break, men lyckades schabbla bort det. Det var ett psykbryt som hette duga.

Så, att Pouille - i det här skicket - ska hänga med Ferrrer. Det tror jag inte en sekund på. Ferrer är visserligen en smula försämrad mot tidigare år. Men om Gulbis bryter Pouille fem gånger och Kukushkin fyra...ja, då kan vi nästan utgå från att en av världens bästa returtagare bryter fransmannen fyra-fem-sex gånger. Jag menar, Ferre fick ju hål på Garcia-Lopez fyra gånger...

Apropå returer. David Ferrer returnerade riktigt bra mot sin landsman igår. Grymt fin längd och försvarade sig rätt bra. Med tanke på hur mycket Pouille slagit bort senaste dagarna så kommer Ferrer förmodligen få den här matchen till skänks. Det vill säga, Ferrer ser helt enkelt till att vara tät i försvaret och låta Pouille spela med små marginaler som han i dagsläget inte behärskar.

De möttes förresten tidigare på hardcourt i år. Då var förutsättningarna helt motsatta. Ferrer som vilsen och Pouille het.

På grus brukar dessutom Ferrer vara betydligt stabilare mot sämre spelare. Alltså spelare rankade 50+. Han har täckt sin hcp-lina i 18 av sina 26 senaste grusmatcher som när han varit favorit till 1,05-1,30 och även om han emellanåt tappar set så maler han ner dem och just därför tycker jag att -4,5 är bättre än 2-0 - även för att Pouille varit så skakig i sina servegem den här veckan.

Spelet finns hos Unibet till 1,95
Spela på Ferrer - Pouille hos Unibet
Poldan - 12 Maj 2016 - 16:57
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Storch - 2016-05-12 16:53

Den går sådär....

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: