Speltips

Speltips Sundsvall - Östersund

Sport: Fotboll Spelstopp: 2016-05-21 16:00 Spela här

Speltips Sundsvall - Östersund
Land: Sverige Liga: Allsvenskan
Odds: 2.05 Speltips: U2.5
2016-05-21 16:00 Sundsvall - Östersund U2.5 2.05 rad

Lördagens enda match i fotbollsallsvenskan spelas i Norrland där GIF Sundsvall tar emot Östersunds FK. Oddset på under-spelet gällande antal mål i matchen har börjat sjunka. Jag tror att oddset kommer att sjunka ytterligare fram tills matchstart då detta kan bli något av en klassisk mittenmatch - en tillknäppt tillställning där inget av lagen vill chansa för mycket.

Båda lagen har startat säsongen helt okej och parkerar för närvarande i mitten av tabellen. Sundsvall har spelat öppet där publiken på Norrporten Arena oftast bjudits på en hel del mål och en attraktiv fotboll. Hittills har Sundsvall gjort mål på samtliga motståndare men alla svit är till för att brytas. Det kommer inte att bli lika enkelt att göra mål på Östersund - som tidigare, när lagen möttes i Superettan - har lyckats hålla nollan mot Sundsvall.

Östersund har spelat stabilt bakåt denna säsong. Att endast ett mål har blivit insläppt på de tre senaste ligamatcher vittnar om kvalité i försvarsspelet. Framåt har det inte gått lika bra då det har funnits problem att skapa vassa lägen. Att komma till bra avslut och göra mål har varit lagets stora svaghet, där de flesta av målen framåt har mer varit individuella insatser än en lagprestation.

I och med att det är uddlöst framåt för Östersund, samt stabilt bakåt och lägg därtill en tuff Norrlands-derby där jag starkt tvivlar på att det blir full fart framåt för något utav lagen, så håller jag under-spelet som en favorit. Därmed finner jag ett värde på under 2.5 mål i matchen till 2.05 i odds hos Bwin .

rad - 20 Maj, 2016, 20:24

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
mr.jay - 2016-05-21 13:01:47

B- lag eller? :/

antone - 2016-05-21 12:02:29

Här tror jag helt tvärtemot. Bombar på O3.5! Lycka till 😉