Speltips

Speltips Raonic - Tipsarevic

Sport: Tennis Spelstopp: 2016-05-23 11:00 Spela här

Speltips Raonic - Tipsarevic
Land: Frankrike Liga: Franska Öppna
Odds: 1,72 Speltips: Tipsa +8,5
2016-05-23 11:00 Raonic - Tipsarevic Tipsa +8,5 1,72 Poldan

Fick inspiration när jag surrade med Tennistipset idag. Han nämnde just Tipsarevic +8,5 games mot Raonic och med närmare eftertanke så förefaller den linan väldigt generös. Hur ofta kör Milos över något med så stora siffror? En gång på 10 kanske. Max.

Nu är det ju inte riktigt den gamla Tipsarevic vi ser, men vafan, han kan ju fortfarande serva och det har alltid varit hans största vapen. Han borde kunna serva sig till 10 games över tre set mot Milos. För man ska veta att kanadensaren svagheter blir väldigt tydliga på grus.

Efter comebacken har Tipsarevic inte direkt rosat marknaden men han hade häng på Berlocq här om veckan. Servade för första set tror jag och andra set slutade 7-5 till argentinaren. Dessutom en bränd setboll mot Delbonis och det här är inga nötter, det är duktiga grusspelare.

Sen har ju Tipsarevic en historik att hänga med Raonic, även om det var tre år sedan de möttes sist så blir det sällan mer än 1-2 break i deras matcher.

Kan ju tillägga att Raonic varit en liten besvikelse på grus i år. Det är ju utan tvekan hans sämsta underlag, men man ska nog förvänta sig mer än så här av honom.

Rom Masters är förresten en turnering som är väldigt lik Franska Öppna. Där tappade han set mot Cecchinato och blev totalt utspelad av Kyrgios som egentligen inte är någon större grusspelare.

Mot storservare har Tipsarevic aldrig förlorat med större än 4 games, men visst, det är inte samma spelare idag även om jag tror att han kommer tillbaka till topp 50 inom ett år (så länge han får vara skadefri)

Plockar alltså Tipsarevic +8,5 games till 1,72 hos bet365

Poldan - 22 Maj, 2016, 21:17

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!