Speltips Texas Rangers @ Cleveland Indians

Sport: Baseball
Spelstopp: 2016-06-02 00:00
Land: USA
Liga: MLB
Odds: 1.96
Tips: Rangers ML
Hej igen

Två speltips till inatt, har nog inte hänt för min del förut.

Jag har tittat på matchen mellan Texas Rangers och Cleveland Indians där de inatt spelar den 3e matchen av en 3-matchserie där Rangers har vunnit de 2 tidigare matcherna och har chansen att få till en "sweep" ikväll. Första matchen med 9-2 och andra matchen, igår, med 7-3.

Startande pitcher för Rangers är Cole Hamels. En veteran som hittills i år har ett ERA på 3.34 och W L 5-1. Kommer senast i från sin tuffaste start hittills i år mot Pittsburgh där han släppte ett par homeruns och Rangers förlorade med 9-1.

Startande pitcher för Indians är Trevor Bauer. Startade säsongen i bullpen men har sedan 30e april varit startande i rotationen där han tidigare säsonger också varit. Hittills i år har han ett ERA på 4.32 och W L 3-2.

Rangers vann de två första matcherna som sagt, mot Indians obesegrade pitcher Tomlin, och deras ace, Kluber. Kan Rangers fortsätta sitt spel inatt så tror jag att Rangers kommer ta nattens match mot Bauer också.

När jag sett Bauer pitcha i år tycker jag att han fyllt baserna relativt enkelt med walks och hits. Däremot har han ett WHIP på 1.40, så det är inte så hiskeligt. Kan Rangers utnyttja dessa lägen, om de kommer igen, kan de få in ett gäng runs och förhoppningsvis kan Hamels starta bättre än sin senaste match.

Det är där mina farhågor ligger kring matchen, Indians har några slagmän som är duktiga sluggers och kan slå homeruns, lämnar Hamels några breakingballs högt i zonen är risken att Indians straffar honom. Bauer å sin sida har varit skicklig med att komma ut ur knipor, jag hoppas Rangers kan straffa honom inatt.

Jag spelar 5/10 på Texas Rangers Moneyline.

Rygga på egen risk :)
Spela på Texas Rangers @ Cleveland Indians hos Betsafe
Spela nu
T-wiz - 1 Juni 2016 - 12:50
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: