Speltips

Speltips IFK Luleå- Team TG

Sport: Fotboll Spelstopp: 2016-06-11 15:00 Spela här

Speltips IFK Luleå- Team TG
Land: Div 1 Norra Liga: Liga
Odds: 2.15 Speltips: X2
2016-06-11 15:00 IFK Luleå- Team TG X2 2.15 Beefcake

Umeålaget Team TG har växt in i serien allt eftersom vilket är fullt naturligt enligt mig. Man har en väldigt seriös och omtyckt tränare i André Ghanbari som utvecklat laget först med defensiven och utifrån ett bra grundspel där arbetar med lagets kreativitet och offensiv. I laget finns en mängd fd UFC spelare med div 1-rutin; Seif Kadhim, Janne Jonsson, Robin Arestav, Timothy Mc Neil, Hampus Jonsson, Jonas Nilsson och jag har säkert glömt nån. En riktigt bra målvakt i Ahmed al-Fadli finns också, en målis som andra klubbar var och ryckte i innan säsongen men han valde att stanna kvar.

Team TG har efter 3 förluster (UFC, Akropolis, Västerås) på de inledande matcherna nu 4 matcher i rad utan förlust, 2 vinster (Carlstad borta, Piteå hemma) och 2 oavgjorda (Nyköping borta, Enskede hemma). Man ligger på 8:e plats med 11p, 7-11 i målskillnad. Team TG har raden 2-1-0 borta, målskillnad 3-1. Obesegrade hittills på bortaplan alltså.

Utan att känna till nåt om Luleå kan man i serietabellen se på näst sista-platsen att de inte fått spelet att fungera denna säsong. Defensiven verkar allt annat än bra med 16 insläppta på 8 inledande matcherna, varav 7 i baken de senaste 2 matcherna...
Luleå har raden 1-0-3 hemma, målskillnad 3-8. Allt annat än imponerande..

Tänker mig ett smått desperat hemmalag idag som inser vikten av att vinna mot nykomlingen. Tror dock att ett smart och snålt spelande Team TG har stora chanser att ta poäng idag och tycker att oddset på minst oavgjort är verkligen generöst satt.

2,15 är enligt mig verkligen värt en liten peng

Beefcake - 11 Juni, 2016, 11:30

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!