Speltips

Speltips San Jose Sharks - Pittsburgh Penguins

Sport: Ishockey Spelstopp: 2016-06-13 02:00 Spela här

Speltips San Jose Sharks - Pittsburgh Penguins
Land: USA Liga: NHL
Odds: 2.00 Speltips: Pens ML
2016-06-13 02:00 San Jose Sharks - Pittsburgh Penguins Pens ML 2.00 hockeystick

San Jose Sharks - Pittsburgh Penguins

Goalies: Jones (probable) vs Murray (probable)

Game 6 i Stanley Cup finalen mellan Pittsburgh Penguins och San Jose Sharks. Penguins som hade chansen att ta hem SC inför hemmafansen senast brände den och har en ny chans i natt. Frågan är om man fixar det?

Det är inget snack om att Penguins varit det bättre laget mellan dessa två i denna finalserie och man hade alltså lyckats spela sig fram till matchboll senast inför hemmafansen. Sharks visade återigen hur svårt att det är för ett lag som leder matchserier med 3-1 att vinna Game 5 då man stod upp bra och vann med 4-2. Äntligen lossnade det för Pavelski, Couture och Burns i målskyttet och de 3 gjorde 3/4 mål för Sharks. Annars var Game 5 exakt likadan i spelbilden som tidigare matcher där Penguins dominerar skottstatistisken överlägset. Denna gång slutade skotten 46-22 och Martin Jones klev återigen fram som en stor hjälte.

I natt återvänder Sharks hem och kan sätta press på Penguins vid en vinst. Men frågan är om man klarar det? I mina ögon har jag svårt att se de fixa en lika bra insats då man ständigt förlitar sig på att Jones spelar fenominalt. Men de antal skott Penguins producerar varje match och kvalitativa lägen kommer de lossna förr eller senare och min känsla är att Penguins vinner Stanley Cup i natt. I skrivande stund ger Penguinsvinsten 2 gånger pengarna vilket jag ser som klart spelvärt och jag trycker till lite extra där.

Nattens spel blir alltså

Pittsburgh Penguins ML @ 2.00 med 5/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

hockeystick - 12 Juni, 2016, 17:37

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!