Jag undrar jag, om inte Haase kan sätta emot Alexander Zverev ändå. Till att börja med så är ju Zverev väldigt svajig för att vara så pass bra rankad som han är. Dessutom har han ju ett slutspel som väntar runt hörnan och med tanke på hur mycket han spelat i år så vore det ganska logiskt om han torskar mot Haase. Lite nedåtgående trend på tysken också, fick problem i tre raka matcher i Wien.

Sen är det inte så att Zverev på något sätt borde bolla gris med Haase heller. Man får inte glömma att holländaren tog Zverev till fem set i Australian Open i år och även om Steve Johnson tankade bort andra set i första omgången mot Haase var holländren bra rakt igenom. Det är inte orimligt att han höjer sig ett hack nu på slutet efter en annars tråkig höst.

Haase är ju i mångt och mycket en spelare som tar chansen om chansen ges. Slog ju Dimitrov och Goffin tidigare i år så jo, om Zverev kommer ut med taskig inställning så kommer garanterat Haase dra nytta av det.

Nej, tycker att holländare gjort ett par bra framtränaden här på slutet och även om han kanske inte är någon inomhusspecialist så är jag övertygad om att han kan slå Zverev i den här formen. Det såg ju onekligen ut som att tysken fick soppatorsk mot Tsonga i Wien och det är inte ovanligt att sådant sitter i ett tag.

Viss fördel har Haase också genom att han redan spelat en match på det här underlaget, det skiljer sig ganska mycket mot andra inomhusbanor. Studsen är hög i år vilket gör att det går lite långsammare och i den här matchupen ska det gynna vår spelare.

Handikappet på +4,5 finns till 1,56 men jag gillar skrällchansen här och går för 4,05 hos Bethard .

This is the stats tab
This is the post tip