Nu ska man vara ärlig. Hyeon Chung är inte fullt lika bra nu som under grussäsongen men vi vet att det finns massor av kapacitet i honom. Tappade set i första omgången mot Zeballos men man ska veta att argentinaren gjorde en ruskigt bra match och hade med det spelet tagit set på väldigt många i det här startfältet.

John Isner verkar ha lite problem. Tog sig mot båda smalbenen i varje sidbyte mot Herbert och utan att ha någon doktorsexamen ser det ut som benhinneinflamation. Det går absolut att spela med men det är knappast positivt. Ett ganska dåligt tecken att Isner tappade set mot Herbert i första omgången. Fransmannen var verkligen urblek. Det kan mycket väl att hänga ihop med hans hårda spelschema senaste månaden.

Chung var och högg på Isner förra året i Houston. Torskade 7-6,6-4 men brände sju breakbollar och vann bara en poäng mindre i matchen. Underlaget i US Open är inte supersnabbt och Chung är en duktig returtagare som kommer att vinna ett bra gäng av amerikanens andraservar.

Luktar ändå ett och annat tiebreak här och jag håller det väldigt troligt att Chung plockar set här. Tar därför +4,5 games till 1,75 hos Leo Vegas.

This is the stats tab
This is the post tip