21.5-lina mellan Marius Copil och Jack Sock tar jag alla dagar i veckan. Tycker först och främst att amerikanen är en aningen för stor favorit med tanke på hans relativt kassa form och som returtagare mot storservare är han inget mastermind.
Sock har en stor svaghet i sin backhand vilket gör det ganska lätt för hårt servande spelare att serva där eller följa upp på den sidan. Å andra sidan ska Sock vara väldigt klar favorit när bollen är i spel. Får han grepp med sin forehand är samtliga storservare stekta väldigt snabbt.

Copil har utan tvekan tagit ett kliv i utvecklingen i år. Han servade bort Bangura i förra omgången och han kommer serva till sig ett bra antal games i den här matchen också. Dels för att Sock verkar vara i något sämre slag än vanligt men också för att underlaget är snabbt och det gynnar alltid hårdslående storservare i ett sånt här möte.

Visst, Copil är inte fullt lite stabil i egen serve mot tourens mest välkända storservare men vi kan åtminstone jämföra:

Sock vs Isner: 7 av 8 över 21,5 games
Sock vs Karlovic: 4 av 5 över 21,5 games
Sock vs Muller: 1 av 1 över 21,5 games
Sock vs Raonic: 8 av 9 över 21,5 games

Som sagt, Copil är ett hack sämre, men väldigt mycket talar för att den här linan spricker. Finns till 1,73 hos Leo Vegas.

This is the stats tab
This is the post tip