Tror att John Isner får trassel med Thomaz Bellucci. Det är fredag och kväll så jag håller mig kort här.

Bellucci är normalt sätt bra mot servekanoner, har 2-2 inbördes mot Isner och 1-2 mot Karlovic. Han har förresten tagit set i varje match mot Amerikanen, 4 av 4 matcher. Förhållanden måste passa Bellucci bättre än Isner. Servekanoner har i regel svårt här i Miami. Han hade visserligen en bra run 2014, men då var han allmänt formstark. Nu är han inte det, skulle man milt sagt kunna säga. Faktum är att John Isner tappat set i 7 av 8 matcher i år. Den matchen han lyckades vinna i raka set slutade 7-6,7-6 och räddade setbollar. Ja, ni förstår säkert att Bellucci har bra chanser att nypa ett set här.

Som jag skrivit i säkert varje rek i den här tunrneringen så gynnas grusspelare av förhållandena i Miami. Bellucci är just en sådan, det skulle jag inte kategorisera Isner som.

Det kommer förresten blåsa förjävla mycket idag också, upp emot 27 m/s. Ni som brukar fara till sjöss vet vilket helvete som väntar. Det öppnar såklart upp för fler breaks och det tror jag i längden gynnar Bellucci också. Nu låter det som att det här är ett maxspel, nej, det skulle jag inte säga, men däremot värt en helt vanlig insats.
Finns till 1,72 hos LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip