Här går jag helt och håller på hur bra jag förväntar mig att spelarna är på det här underlaget. Både Lacko och Lajovic är ju hjälplöst formsvaga, så där kan man inte dra några större växlar. Vad man kan säga är att Lajovic är beprövad på det här underlaget. Han gick till åttondel här förra året genom att vinna fem matcher. Vad som är iögonfallande är att han inför förra årets upplaga av Indian Wells var i ungefär lika dålig form som nu.

Men det är kanske inte så konstigt, Lajovic är en duktig grusspelare och gillar att ta bollen högt. Han behöver lite tid på sig och det får han på det här underlaget – även om det är hardcourt och inte grus. Lacko är motsatsen till Lajovic, spelar mycket flackare, gillar att ta bollen lågt och försöker ta bort tid för sin motståndare. Med andra ord, han får absolut ingen hjälp av underlaget i den här matchen.

Rent spelmässigt skulle jag kategorisera Lacko som en gräs- och inomhusspelare. Där får han bra utväxling av sina kvaliteer, men det är ganska långt ifrån Indian Wells som är rankad som en av de långsammaste mastersturneringarna på touren.

För mig ska de här två vara jämnabra men på detta underlag ska Lajovic ha en bra fördel. Tar honom till 1,83 hos Bethard .

This is the stats tab
This is the post tip