Lördagens bästa spel finner jag i Lopp 9 som körs som V75-5 där jag spelar plats på 2 Winner Brodde. Han hade en klart bra säsong ifjol som fyraåring då det på sexton starter blev nio segrar och 615 tusen kronor insprunget. I år är första året som äldre häst och han har inlett klart bra med fyra pallplaceringar varav en seger på fem starter. Han vann på V75 i näst senaste starten då han från samma startspår som nu kördes till ledningen efter ett halvvarv och sedan höll undan till seger för att i senaste starten aldrig riktigt komma till då han från ett bakspår kördes snällt. Förutsättningarna här är strålande för Winner Brodde som jag tror kan köras till ledningen här och sedan ska det vara en bra chans detta, men även från andra positioner går han bra och att han ska sluta bland de tre främsta i mål som jag väljer att spela ska det vara väldigt bra chans till.

Om man ser till motståndet så saknas det inte då det är V75 och främst är det 3 Boli You S.M. som jag lyfter fram då han kommer ifrån en fin säsong ifjol med över 828 tusen kronor in på kontot och härdades mycket på V75 med fina resultat. Han gjorde årsdebut senast i slutet av mars och såg då bra ut, men fick punktering under loppet och galopperade till slut kort före mål bort en framskjuten placering. Det loppet bör ha fört fram honom i form inför den här uppgiften där han har lottats till ett fint utgångsläge och om han kan få springa med i ryggar här så har han en rejäl avslutning att tillgå och är segerfarlig.

En annan herre som är formtoppad är 9 Combat Fighter som gjort åtta raka starter på V75 där sex av dessa varit i år där han har varit på prispallen i fem av dessa och tagit två segrar. Senaste segern kom i den senaste starten då han i en V75-Final delade segern med en sådan fin häst som Danao Degli Dei efter att ha fått luckan från rygg på ledaren in mot upploppet och sedan avslutat vasst. Lite sämre utgångsläge den här gången, men med en startsnabb rygg från början så borde ändå femårige Combat Fighter komma igenom rätt så hyggligt från start och om det sedan kan bli lite tempo under loppets gång så kommer hans normalt sett starka avslutning att räcka långt och med den fina formen han har ska han räknas även denna gång.



2 Winner Brodde

Spel: Plats (1-3)

Odds: 1.95

Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip