Grabbarna från Steeltown åker till South Beach för att plocka lite fisk. Det är jag övertygad om. Frågan är bara med hur mycket Steelers besegrar Dolphins med. Jag håller Steelers och Patriots som bästa lagen i AFC och Dolphins som ett av de sämre.

Jag spelar Steelers -6,5 till oddset 1,71 hos Unibet .se.

Värt att notera:

1. Pittsburgh Steelers har inte förlorat till Miami Dolphins sedan 1998 (!). Då var Dan Marino quarterback i Miami och de skulle behöva honom idag 2016 oxå.

2. Dolphins secondary har inte presterat alls som vi trott hittills på säsongen. Laget är 1-4 och om inte Cleveland Browns missat ett FG under ordinarie tid, då hade laget varit 0-5. Som sagt; hur Dolphins secondary skall kunna stå emot de tre "B-na" i form av Ben, Brown och Bell har jag svårt att se. Det kommer bli många långa pass och Roethlisberger litar till fullo på sina receivers och då har jag inte nämnt Sammie Coates..

3. Notera att Steelers offensiv har mer touchdowns i deras två senaste matcher än 12 lag haft under hela 2016-säsongen.

4. I NFLs power ranking som bygger på 2016 års insatser ligger Steelers på plats nr 2 emedan Dolphins ligger på plats 29 (!). Natt som dag prestationsmässigt.

5. Miami har hittills snittat 14,8 poäng per match framåt emedan Steelers har 27,8 poäng per match.

6. Ha koll på Le'Veon Bell. Big Ben användar Bell minst lika mycket i passningspelet som i springspelet, vilket gör att Bell är en mycket svårtäckt spelare och ett riktigt vasst anfallsvapen för Steelers.

Den här matchen kommer Steelers äga från början till slut. Det kan mycket väl rinna iväg till dubbla siffror i skillnad, men jag väljer att spela -5,5 till oddset 1,71.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip