Vi tar en match till. Med europas näst bästa spelare mot en svenskbekanting.

Timo Boll (8) - Omar Assar (58)

Deras vägar fram-
Boll - Tianyi 4-3
Assar - Chew 4-0
Assar - Oikawa 4-3

Oväntat hårt för Boll. Medan Assar inte hade några problem med Chew men oväntat hårt mot Oikawa, som jag personligen tycker är en spelare Assar ska avfärda relativt enkelt

Boll har varit i världseliten i hundra år känns det som. Och var fram till för 5 år sedan europas bästa spelare under en lång tid, med egentligen bara Samsonov som hotade honom på tronen. Oerhört bollsnål och tight i spelet. Är nog i särklass den som slår minst hårt av spelarna topp-20 i världen. Han vinner istället på bra och välplacerade attacker, och en bra serve.

Assar, som gjorde några år i Falkenberg och Halmstad, är välkänd inom svensk bordtennis. Han är närmare två meter lång men rör sig väldgt bra och är akrobatisk, vilket är imponernade bara det. Har tagit stadiga kliv uppåt till denna nivån, och har gjort en bra säsong i franska Pro A. Hans svaga sidor? Att han just "bara" är stabil i spelet och inte har någon jättehög högstanivå. Jag vet faktiskt inte om han någonsin slagit någon spelare topp-15/20 i världen? Vilket är lite konstigt med tanke på hur mycket han spelar och nivån han håller.

Assar är alltså sällan med mot de riktigt stora spelarna. Samtidigt som Boll är väldigt stabil mot sämre spelare. Matchbilden kommer nog bestå av många fina dueller då båda är täta i spelet men inte har något hårt vapen och då kan jag inte tänka mig att Assar kan slå igenom Boll.

Boll -1.5 till 1.66 spelar jag med 4/5 units.

4-1?

Lycka till
This is the stats tab
This is the post tip