Tyska Bundesliga. Som vanligt är det fri uppställning i lagspel så det är inte säkert att matcherna spelas. Men jag ger er någon bonusmatch i slutet av reken som försäkring.

Apolonia (25) - Gauzy (15)

Apolonia går jag ofta emot. Tycker han allt som oftast är överskattad. En väldigt duktig spelare men oddssättarna verkar tycka att han är bättre än var han visar. Spelar en publikvänlig pingis. Ofta duellspel där han är väldigt safe. Hans stora nackdel är att han just tappar distansen till bordet lite väl enkelt och har inga riktiga bomber att komma med.

Gauzy, tar stadiga kliv uppåt. Semifinal på Europa topp-16 och final på EM denna säsongen. Väldigt imponerande. Kan göra det oväntade, ruskigt bra bollträff. Dock det där med att han gör det oväntade kan ibland gå till överdrift och han ska göra lite för mycket speciella saker, vilket ofta blir till hans nackdel.

Samma sak här som i förra reken. Vad händer? Räknar de med att hemmaplan är en sån stor fördel? De har mötts massor av gånger och har tyvärr inte någon exakt matchkvot dom emellan. Men faktum kvarstår att Gauzy har utvecklats stort sista året och jag köper inte oddssättningen.

De har mötts två gånger på touren/VM sista två åren.
4-2 Apolonia
3-2 Gauzy.

Matchen kommer nog bli väldigt sevärd. Båda vill ha duellspel och det kommer nog bli så också. I duellspelet tycker jag att Gauzy är den tyngre av dom och tror att spelar han ungefär på den nivån han gjort under stora delar av säsongen så kommer han gå segrandes här.

2.20 på rak seger för Gauzy ger jag 3.5/5 units.

Bonusmatcher
Morizono- Filus 1.80 3/5u
Dyjas - Tokic 1.80 3.5/5u.

Lycka till vid rygg.

This is the stats tab
This is the post tip