Dags för tyska ligan. Här har Düsseldorf (med Kristian karlsson och Anton Källberg i laget) chansen att avgöra ligan och ta hem guldet.

Som vanligt i lagspel är det fri uppställning så det är inte säkert att matchen spelas. Men jag ger er några bonusmatcher i slutet av reken.

Anton Källberg (94) - Habesohn (104)

Två spelare som rasat på världsrankingen men spelat bra i tyska ligan.

Källberg 10-3
Habesohn 14-12

Båda dessa kvoter överraskar på mig. Att Källberg har 10-3 i kvot är inte annat än fantastiskt bra gjort. Han har haft det lite tyngre på touren men det är nog bara en tidsfråga innan han tar sig upp på rankingen igen.
Habesohn borde jag inte bli överraskad av då han egentligen blivit stabil på den här nivån. Men tycker ändå inte han ska vara så här bra, men jag kanske borde inse det..

Källberg har dessutom två färska SM-guld. Han blev historisk då han blev den första någonsin att vinna både u20 och herrsingel. Starkt! Har en av världens bästa servar och spelar extremt tufft från både backhand och forehand. Är egentligen bara det som är hand svaghet, spelar så extremt tufft att om spelet inte fungerar så kan det gå fort åt andra hållet.

Habesohn. Som sagt så tycker jag inte han är så här bra, men han är stabil. Allround och måste sitta inne på ett klokt matchtänk för att ha blivit så här bra. Visst han har bra träff på bollen men det har alla på den här nivån.

Düsseldorf kan avgöra ligan och jag tror de gör det idag. Källberg med fortsatt fin form ska vinna mot Habesohn. 3-1?

4/5 units tar jag detta spelet till 1.61 på bet365 .

Lycka till.

Bonusmatcher
Robles - Steger 3.75 2/5u
Wang Xi - Gauzy 1.83 2.5/5u
Morizono - Steger 1.90 3/5u


This is the stats tab
This is the post tip