Jag ger er en rek till, i den andra var det en trippel men i den här är det två singlar.

Jon Persson (108) - Pär Gerell (38) 2.20
Jon Persson har haft en lite tyngre säsong i år, men nu börjar det dra ihop sig på allvar för hans klubb Angers då dom ligger riktigt pyrt till i botten. Den regerande svenska mästaren har en av världens hårdaste forehand och har en högsta nivå som kanske ingen annan svensk har. Har även ett stabilt försvarsspel.

Pär Gerell är känd för att ah en av världens bästa servar och en bra forehand. Hans största svaghet är om han möter en spelare som tar hans serve bra, då blir han ofta väldigt passiv och tappar sitt eget spel helt och hållet.

Jag kanske verkar ologisk här, en spelare som har haft det tungt och är klart sämre på världsranking mot en stabil toppspelare i ligan och ändå fastnar jag för det här oddset. Men dessa spelare har mötts otaliga gånger och som sagt returnerar Persson Gerells servar bra här så ser jag Persson som den bättre spelaren. Med tanke på tabell läget så måste Persson lyfta sitt lag och jag tror det är dags idag!

Rak seger på Persson till 2,20 tar jag med 3/5 units. 2-3 till Persson?

Ouaiche (56)- Flore (73) 2.0
Först och främst har Ouaiche en tendens att vara väldigt bra mot sina landsmän och det är just vad det är här, en match mellan två landsmän. Han spelar en väldigt spektakulär bordtennis då det egentligen inte finns någon annan toppspelare som spelar som honom. Han är en offensiv spelare men backar ändå bak rejält från bordet och trixar tillbaka bollarna. Väldigt sevärd pingis!

Flore är supertalangen som har haft stora skadebekymmer men som nu är tillbaka och påväg mot Europatoppen. Han avgjorde Champions League final i våras mot Eslöv. Riktigt bra serve och spelar snabb pingis.

Som sagt så vinner Ouaiche mycket mot sina landsmän och då Flore inte har den tyngden i slagen som krävs för att komma igenom honom, så tror jag Flore får det svårt här. Detta tillsammans med att Ouaiche säkert har tränat mycket mot Flores luriga server så ser jag det som en stor fördel. Båda har relativt bra form, kanske att vår spelare känns lite hetare.

Rak seger på Ouaiche tar jag 3,5/5 units.
3-1 till Ouaiche?

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip